Aktywne Wpisy

mirko_anonim +6
✨️ Jak radzić sobie z trudnymi teściami? Ⓘ
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na

pogodny_mis65 +58
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

Tak, nagrywane ziemniakiem i pamięć nie pozwoliła na więcej. Finał tej akcji jest taki ,że braciak połapał się na drugi dzień ,że to moja sprawka (╥﹏╥)
Wołam wszystkich zainteresowanych:
! @skk1993 @Navari @Karol191 @Wypoks @Kliko @GuardiaNs @madegg @Trzyszcz @vomar @Krunhy @darkob @AbsoluteZero @kaeres @Meru @rimyi @siodemkaxx @misiek203 @Retr1but1on @imVaniX
#csgo #coolstory #heheszki #pcmasterrace #gry
Jak można grać bez słuchawek w csa?
Niechęć do słuchawek na rzecz głośników + granie dla funu, a nie dla rankingu. Simple
jak nie widzicie to...
( ͡° ͜ʖ ͡°)