Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +255
1987 rok - 6310 studentów lekarskiego zaczyna 1 rok, za tego biednego PRLu
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące

Larsberg +32
Redaktorzyna namawia by zostać niewolnikiem systemu xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent

Dla katolików, wierzących mniej lub bardziej: Żebyście sobie uświadomili, jak to jest wycierpieć najgorsze męczarnie, jak można sobie wyobrazić i to dobrowolnie - za kogoś, kto was bije, poniża, obraża, gnębi, wyśmiewa... A teraz pomyślcie, że to my jesteśmy takimi gnojami i to za nas ktoś umarł. Na szczęście już powstał i to jest jeszcze ważniejsze.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla ateistów: Żebyście sobie uświadomili, że w społeczeństwie nie ma miejsca na próżnię. Jeśli nasze otoczenie będzie stawać się mniej chrześcijańskie, mniej tradycyjne, to nie dojdzie to tego, że będziemy żyć w laickim, neutralnym religijnie kraju. Nie - wtedy zjadą się panowie z półksiężycem i wprowadzą swoją wiarę i tradycję, bo oni ją traktują na poważnie i szanują. Więc zajmijcie się czymś pożytecznym, a nie zwalczaniem religii :)
Dla tych, którzy uważają, że ich nie uwzględniłem: Wybaczcie, dopiszcie się do którejś z powyższych grup, polecam pierwszą.
Dzięki za minusy i za plusy, z obu się cieszę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#wielkanoc #religia #islam #ateizm #jezus #swieta
źródło: comment_lmRhPfDsHocoMq5ziDhdH4lqxUufGOIi.jpg
PobierzO kurde pasuje od jutra zacząć wierzyć w Boga bo za 10 lat nas zaleje muzułmanami, im wcześniej tym lepiej ! Kto od jutra zaczyna wierzyć ze mną ?
@elemen: