Aktywne Wpisy

dzuniorlump +27
jestem na wyjezdzie z ekipa z gimbazy, aktualnie 22 level. ze mna 4 osoby. wynajelismy domek na kilka dni. po wyprawie w gorach wrocilem do domu i poszedlem spac, bo bylem zmeczony. oni pili alko na dole. tak naprawde nie moglem zasnac, bo potrzebuje w miare cisze i slyszalem wszystko co mowili dosyc cicho. domem z drewna to nawet szepty slychac. darli ze mnie lacha, wysmiewali itd. nie w normalny sposob jak

lol
Tak do 20-40k bym kupował
Ale teraz jakby się dało te tokeny kupować (ciekawe czy znajdą się tacy co będą chcieli je sprzedać - chociaż w całej EU paru się znajdzie) to bym wrócił, bo zbierać hajs lubię ;)
A wiecie
Kiedys dostalem bana za to ze napisalem "Sprzedam nerke za golda /w " XD Oczywiscie na Burning Legionie XD jakis typek do mnie napisal "NIE CZYTALES REGULAMINU?!" I bana dostalem
a) nielegalna praktyka handlu stanie się bezsensowna
b) blizzard będzie miał większą kontrolę nad ekonomią
@Kewon: Zrekrutuj Przyjaciela jest dostępny dla graczy z Austrii, Belgii, Finlandii, Francji, Niemczech, Grecji, Irlandii, Włoszech, Łotwy, Litwy, Holandii, Norwegii, Portugalii, Rosji, Szwecji, Ukrainy i Wielkiej Brytanii. Gracze spoza tych regionów nie mogą korzystać z tej promocji.
Nic w temacie RAF oficjalnie się nie zmieniło.