Aktywne Wpisy

fooczak 0
Ktoś podrzuci linkiem do aktywatora windows 7? Mojej babci zeszła naklejka i za cholerę nie mogę rozkminic aktywatora.
#windows
#windows

ArtBrut +1
#rosja #wojna #ukraina #wojsko #czolgi #maroko #usa
Według Algierskiej strony MenaDefense, Maroko miało wysłać nie podaną liczbę czołgów T-72B na Ukraine.
Plotki mówią o dostawach być może nawet wszystkich marokańskich T-72 na Ukrainę. W ostatnim czasie miały trwać intensywne rozmowy między Waszyngtonem i Rabatem.
Według Algierskiej strony MenaDefense, Maroko miało wysłać nie podaną liczbę czołgów T-72B na Ukraine.
Plotki mówią o dostawach być może nawet wszystkich marokańskich T-72 na Ukrainę. W ostatnim czasie miały trwać intensywne rozmowy między Waszyngtonem i Rabatem.

jak wytrzymam miesiąc to dorzucam brzuszki
jak ktoś chce może współpompować, rezerwuję na ten cel tag #pompuje, wieczorami wpis z ilością
#motywacja
@kontrowersje: LOL!
@kontrowersje: Co dwa tygodnie +5 brzmi realniej.
@qtsms: niżej schodzisz, parę innych mięśni zaczyna pracować, jest trochę trudniej i nie bolą tak nadgarstki
Komentarz usunięty przez autora
Dobrze że się za podciąganie na drążku nie wziął :D
Komentarz usunięty przez autora
http://allegro.pl/stabilne-uchwyty-do-robienia-pompek-pompki-2-szt-i5080496613.html
@Rymbaba: wykop to kupa i uznał przecinek za część linka
oczywiście, przy +5 po dojściu do progu wytrzymałości będę dzielił ilość na serie
na początku będzie wiec 1x10, potem 1x15, może 2x10, 1x10+1x15, 2x15, 1x15+1x20, 1x15+1x10+1x15 itp. itd.
NIE WKLEJAJCIE WIECEJ PORAD I LINKOW BO JA WIEM LEPIEJ
#pdk
masz tu wszystko czego potrzebujesz
Ja robię od 5 tygodni 5 serii dziennie. Zacząłem od 10 pompek w serii i co tydzień dodaję jedną do każdej serii. Do tego po 30 dipów dziennie.
Poletzam, bo efekty już widać gołym okiem.
No i najlepiej sobie podzielić na wąskie i szerokie pompki, żeby robić biceps i klatkę.
@patatier: triceps, a nie biceps