Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +33
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

lubie-sernik +93
Właśnie w 7 eleven kupiłem mango które okazało się smażoną dynią.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
źródło: 1000059937
Pobierz

źródło: comment_xsLvEuMnixjuOBD7w4NdYCML4J5pRSq6.jpg
Pobierz#grammarnazi
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_Jum9S4JsKYp1qCs9sHevY2BCEGdMs3Ie.jpg
PobierzPanie Prezydencie!
Rozczarowuje mnie postawa niektórych osób na Mirko.
Zawsze pana bardzo szanowałem, i nigdy nie uwierzę, że kooperował pan z komunistami.
Elokwencja to obce słowo dla większości Mireczków w
To takie bezosobowe idee fixe - za komunizmem nikt konkretny nie stał, nie było decydentów. A dzisiaj nie wolno grzebać palcem w życiorysach, tekach, rozliczać ludzi, pytać kto gdzie z kim itd itp. ZABRONIONE! Macie świętować 25 lat bez komuny!!
Przebywasz w najbardziej radykalnym bastionie tzw. gimboantykomuny, której radykalni wojownicy jak @kukenkino , @goompas , @kiera1 ,@bobmarlej , @olapo absolutnie i 100 procentowo dokonaliby transformacji w 1980 przez powstanie zbrojne. Po jego zakończeniu, wszyscy czlonkowie PZPR, pracownicy SB i agenci trafiliby do obozów, oczywiście po lustracji w stylu Macierewicza.