Aktywne Wpisy

TheTostu +73
Uwielbiam sobie wchodzić na fanpejdż Pełnomocnika Prezydenta m.st. Warszawy ds. komunikacji rowerowej. Zawsze lubię sobie podejrzeć komentarze, z których większość to jakieś randomy, które nawet nie mieszkają w Warszawie.
https://www.facebook.com/PelnomocnikRowerowyWarszawa
Na przykład macie taki post: po latach omijania Alei Solidarności przez c-----ą infrastrukturę (albo jazda po chodniku, którego połowę zabrały samochody na parking albo po 3-pasmowej ulicy) wreszcie doczekaliśmy się ścieżki rowerowej z prawdziwego zdarzenia. Powszechna szczęśliwość.
#warszawa #samochodoza
https://www.facebook.com/PelnomocnikRowerowyWarszawa
Na przykład macie taki post: po latach omijania Alei Solidarności przez c-----ą infrastrukturę (albo jazda po chodniku, którego połowę zabrały samochody na parking albo po 3-pasmowej ulicy) wreszcie doczekaliśmy się ścieżki rowerowej z prawdziwego zdarzenia. Powszechna szczęśliwość.
#warszawa #samochodoza
źródło: 600195798_1438845977809079_8931554856160752060_n_jpg
Pobierz
sforce +39
#gielda pomysły co powiedzieć żonie że się straciło na cfd szukaj

Co poza KRSem i planem zagospodarowania przestrzennego?
Warto w ogóle bawić się w takie małe firmy?
#budownictwo
raz:
Jeżeli chodzi o elewacje, na obu inwestycjach są w takim samym standardzie. Różnica to tylko kolor. Balustrady na balkonach to samo.
Rysy Park ma wg mnie duży plus jeśli chodzi o plac zabaw (jeśli to jest docelowe mieszkanie i chcesz mieć dzieci to na ++) i zamknięte osiedle. Jeśli chodzi o wykończenie
a1. masz kibel na wprost drzwi tak się nie robi, ale to jeszcze małe fiku miku. popatrz na to mieszkanie po prawej, ma balkon który łaczy kibel z pokojem... jezeli chodzi o pokoje to wg "standardów" od razu przy wejsciu powinna byc kuchnia, aby nie latać z zakupami. tutaj mamy 2 kible..(bez sensu zreszta),
w sumie te jest ok,
http://www.rysypark.pl/wp-content/uploads/RYSY-M9-I-Model.jpg
na drugi dzien bym przesunał sciane ktora jest działówka miedzy salonem a sypialnia o 40/50cm w lewo aby sie jeszcze z 1 szafa zmiesciła. i troche poprawić słąbe proporcje salonu (strasznie długi - na oko o całe 3m za długi)
Mieszkanie ma być przejściowe, na kilka lat, potem wynajmować albo sprzedać. 50-60 metrów, 3 pokoje (chcę podział na strefy odpoczynek/dzień/praca). O dzieciach nie ma mowy, narazie to nawet o
Teraz jak tak patrzę podoba mi się A1 z villa real. W rysach ciężko mi znaleźć coś podobnego. Zresztą jutro zobaczę wszystko co mają na
Ale jakbyś chciał jakoś fajnie urzadzić sie to pisz, bo @pr0t3r <-- projektuje mieszkania :)
i na mirko taguj - pr0architektura
Cenowo wychodzi podobnie do wynajmu dlatego że kredyt jaki
Napisałeś że deweloper na RP chce 4600/m2, dla mnie ta cena jest lekko i powiem Ci że możesz śmiało uderzać w negocjacje.
1. Brak parkingu podziemnego - koszt wykonania konstrukcji podziemia tego typu budynków sięga 50% całości konstrukcji budynku, na RP NIE MA PODZIEMIA, zatem developer sporo zaoszczędził. W dodatku parter jest poniżej poziomu terenu. W ten sposób