Aktywne Wpisy
Jakby się zastanowić, cancel boxdela nie dość, że jest nielogiczny, to nieopłacalny dla internetu. W tej przestrzeni poruszają się takie #!$%@? elementy jak roksysyn,,ciot, fagata, mnóstwo byłych scammerów/scammerek jak natsu, lexy czy realnie szkodliwe elementy jak penis załęcki. Dlaczego internet miałby cancelować osobę która z wymienionych wyżej zrobiła najmniej #!$%@? rzeczy, a jednocześnie najwięcej dała nam contentu i rozrywki?
#famemma
#famemma

SaintWykopek +13
To jest wątek, w którym wrzucamy osoby, które kiedyś miały na wykopie swoje pięć minut, a potem zniknęły i już nie mają. Na początek blvckdozen - niektórym użytkownikom przeszkadzało, że ta dziewczyna publikuje swoje zdjęcia. Zachęcam do wrzucania dawnych wykopkowych atencjuszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #nocnazmiana #wykopoweglupiezabawy
#heheszki #nocnazmiana #wykopoweglupiezabawy

Co poza KRSem i planem zagospodarowania przestrzennego?
Warto w ogóle bawić się w takie małe firmy?
#budownictwo
@sharkslayer dzieki za fallowup,
Generalnie odnośnie działki, to musiała być tania, + budynek chyba na maxa wykorzystuje teren, więc więc proporcjonalnie się rozkłada na każdego mieszkańca.
Nie ma jakiś podręczników dla budowlańców? Nie muszą być ciekawe czy przystępnym językiem, ogarnę to sobie, byle była tam w miarę aktualna wiedza...
Nie wiem jak wypowie się kolega od kosztów, ale wg mnie nie ma dobrych materiałów z których można by się tego można nauczyć.
Można czytać muratora - ale tam to 99% sponsorowanych tekstów.
reszta gazet to albo ogolna, raczej mówiaca o wyglądzie albo detale które Ci nic nie powiedzą.
--edit--
sprawdziłem firmę Improfex, jest to firma ogólnobudowlana która dysponuje własną ekipą oraz sprzętem. RP jest ich pierwszą inwestycją. Dlatego niektóre mieszkania są takie dziwne :)
RP - ceny - uwaga - zaczynają się od 4800 zł za metr. W większych. W mieszkaniach typu ~50 metrów w niektórych ponad 5000. Dalej nie pytałem, za tyle mogę mieć w Atalu metr z wykończeniem w najdroższym pakiecie...
VillaReal - ~4300 za metr. Chyba taniej nigdzie nic nie znajdę, ale przeraża mnie to jak podstawowe jest tam wszystko.