Aktywne Wpisy

Amigoyamigo +5
Moja narzeczona nie chce żebym szedł z nią na ślub przyjaciółki. Dziwna sprawa ale argumenty są takie, ze nie znam jej znajomych i się będę nudził. To jest normalne czy boleć na boku? Nie rozumiem takiego zachowania. Oczywiście pytałem jej o to, to się obraża ze naciskam i mam skończyć dramatyzować
#zwiazki
#zwiazki

swecy_mje_plendzo +106
Żona sie domagała mebla ogrodowego do altany. Zrobiłem rozeznanie - wszędzie marketowy syf a jak fajne to kosmiczne ceny.
Dlatego spiąłem dupę i stwierdziłem że zrobię sam. Póki co kanapa się robi, dojdzie stolik i może fotel.
Jestem zadowolony z efektu więc #chwalesie bo takie #diy mogę robić z chęcią.
#stolarstwo
Dlatego spiąłem dupę i stwierdziłem że zrobię sam. Póki co kanapa się robi, dojdzie stolik i może fotel.
Jestem zadowolony z efektu więc #chwalesie bo takie #diy mogę robić z chęcią.
#stolarstwo
źródło: Zrzut ekranu 2026-05-18 104719
Pobierz

Pytam jeszcze raz, ponieważ poprzednio źle zadałem pytanie odnośnie wykrywania mobilnych urządzeń. Teraz spróbuje inaczej. Otóż jako że trudniej sprawdzić mobilne urządzenia (jest ich dość dużo i ciężko sprawdzić na każdej przeglądarce nie mając konta na browserstacku czy innych tego typu płatnych usługach). Chciałbym się dowiedzieć czy mój sposób nie jest "naiwny".
Otóż ja używam czegoś takiego:
window.matchMedia -> jako argument daje media query
Jeśli ta funkcja jest niedostępna to zawsze dodaje media queries do stylu. Następnie, po załadowaniu dokumentu i sparsowaniu stylu, sprawdzam czy dany element przyjmuje określony zdefiniowany wcześniej styl.
Używa ktoś podobnego sposobu? Jest to dość niezawodne? Przyznam, że nie testowałem tego, wpadłem na niego sam, więc pewnie może być głupi.