Mirki, zapraszam na największą (bo miesięczną) aktualizację bazy przepisów z mirko - Mirkoprzepisy.pl!
Zachęcam do obserwowania tagu #mirkoprzepisypl
Autorów przepisów z mirko proszę o oznaczanie tym tagiem własnych przepisów - ułatwi mi to ich namierzenie, lub zgłaszanie receptur na PW.
Dodane przepisy:
Chałka od @Tryggvason
Czekoladowy omlet budyniowy od @chixi
Lody o smaku tiramisu od @Mirkosoft
PANNA COTTA od @Nuuskamuikkunen
Propozycje dań za 5 złotych dziennie (Burgery z kurczaka, zupa dyniowa)
Zachęcam do obserwowania tagu #mirkoprzepisypl
Autorów przepisów z mirko proszę o oznaczanie tym tagiem własnych przepisów - ułatwi mi to ich namierzenie, lub zgłaszanie receptur na PW.
Dodane przepisy:
Chałka od @Tryggvason
Czekoladowy omlet budyniowy od @chixi
Lody o smaku tiramisu od @Mirkosoft
PANNA COTTA od @Nuuskamuikkunen
Propozycje dań za 5 złotych dziennie (Burgery z kurczaka, zupa dyniowa)
- jarezz
- konto usunięte
- rumapark
- konto usunięte
- DRichmond
- +66 innych
Więc dwa pytania:
1. Czy lepiej zawinąć nieusmażone sajgonki i schować w lodówce na jutro, czy lepiej zawijać tuż przed smażeniem?
2. Czy lepiej mrozić zawinięte i nieusmażone sajgonki, czy lepiej je najpierw usmażyć i dosmażyć po rozmrożeniu?
#gotujzwykopem