Aktywne Wpisy
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
Metylo +43
Dobra robota panie Midel, piękny chów Polaka zwyczajnego
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Więc dwa pytania:
1. Czy lepiej zawinąć nieusmażone sajgonki i schować w lodówce na jutro, czy lepiej zawijać tuż przed smażeniem?
2. Czy lepiej mrozić zawinięte i nieusmażone sajgonki, czy lepiej je najpierw usmażyć i dosmażyć po rozmrożeniu?
#gotujzwykopem
a z czym robisz? Zazwyczaj lepiej przed samym smażeniem zawijać
@Norkanerka, @Wredna_pomarancza: Jakoś standardowo, mielona wieprzowina, grzyby mun, cebulka, sos rybny, sos sojowy, czosnek, imbir, marchew, może jakaś zielenina... Macie może jakieś sugestie co do farszu?
Sklejania przy mrożeniu bym się nie bał, bo nawet grzyby mrożę pojedynczo i dopiero po zamrożeniu zsypuję do jednego woreczka, ale przemawia do mnie argument, że po rozmrożeniu mogą być zbyt mokre. Dzięki :)