Aktywne Wpisy

freddd +73
Zjadłoby się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000049267
Pobierz
Placi +66
#szuryzglownej stabilnie jak zawsze
źródło: 1000007906
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000049267
Pobierz
źródło: 1000007906
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Taki mały, trywialny tip, który może być nieznany dla paru osób, które nie sprawdzają kompatybilności w starszych przeglądarkach. Zawsze starajcie się dawać wszystkie argumenty dla funkcji - nawet jeśli są one opcjonalne, np. w EventTarget.addEventListener można ominąć bąbelkowanie (z reguły się go pomija, bo domyślnie jest zdefiniowany jako false). Niektórzy pomijają ten argument, a jest on szczególnie ważny w FF <= 6 czy Opera <= 11.60. To samo tyczy się CSSStyleDeclaration.setProperty i paru innych funkcji.
tellyo.com :)
P.S. Szukamy JavaScriptowca jak coś :)
Całą ekipą zrobiliśmy narzędzie do wycinania momentów z tv i rozpowszechniania w sieci :) No i teraz testowo obsługujemy 5 programów (3 w finlandii i 2 w polsce) i niebawem będzie tego więcej :) Mam nadzieję, że stanie się to popularne :)
Ale z własnej obserwacji na wykopie to najwięcej jest filmików z polityki, sportu i jeszcze jakieś zwierzątka różne. Te 2 pierwsze to z tv głównie, więc nparawdę pomysł macie przedni :D Opatentujcie :D
Ja takie coś miałem i często złe wyniki dawało jeśli w stylach była jakaś wartość, ale nie pamiętam już dokładnie. Dam Tobie znać zaraz
(różowy pasek atakuje) :p
A tak ogólnie to jeszcze to może być dla Ciebie przydatne http://browserhacks.com/
element.style.cssText = typ + ":" + wartosc;
var zwrot =
:D
Napisz do mnie na priv póżniej jak chcesz, bo ja dosyć dużą mam tą swoją biblioteczkę do feature detection i jest przetestowana na wszystkim praktycznie, bo mam wirtualną maszynę, wy pewnie macie jakieś browserstacki albo coś :D
Dobra, serio lecę ;)