Aktywne Wpisy

okoboji +262
chłop przegrywa - wypad na kołhoz, koniec kariery, alkoholizm, przegryw
baba przegrywa - glowne wydanie wiadomosci, psycholog, wsparcie, zrzutka na terapie, PZN sklada donos za nękanie
#mediolan2026 #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #sport #skoki #dyskryminacjamezczyzn
#dyskryminacja #pieklokobiet
baba przegrywa - glowne wydanie wiadomosci, psycholog, wsparcie, zrzutka na terapie, PZN sklada donos za nękanie
#mediolan2026 #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #sport #skoki #dyskryminacjamezczyzn
#dyskryminacja #pieklokobiet
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-11 o 19.09.38
Pobierz
diarrhoea +4
#mediolan2026
Ja się nie znam, ale czemu 8 miejsce to sukces i powód do łez?
Ja się nie znam, ale czemu 8 miejsce to sukces i powód do łez?

Taki mały, trywialny tip, który może być nieznany dla paru osób, które nie sprawdzają kompatybilności w starszych przeglądarkach. Zawsze starajcie się dawać wszystkie argumenty dla funkcji - nawet jeśli są one opcjonalne, np. w EventTarget.addEventListener można ominąć bąbelkowanie (z reguły się go pomija, bo domyślnie jest zdefiniowany jako false). Niektórzy pomijają ten argument, a jest on szczególnie ważny w FF <= 6 czy Opera <= 11.60. To samo tyczy się CSSStyleDeclaration.setProperty i paru innych funkcji.
Albo inaczej - tego się po prostu nie wspiera
Właściwie to wcale nie wspieram ie i o dziwo praktycznie wszystko na >= 9 śmiga. Czego nie mogę powiedzieć o z------m firefoxie, który zastąpił ie :P
Zawsze jak wszystko działa na chrome, operze, iShitach, androidach i innych safari to na ff się i tak w-----e :P
KLASA.prototype.isFlex = function()Ja mam swoją biblioteczką do feature detection bo modernizr nieraz ssie mocno
A is wystarczy, że zrobisz
return 'flexWrap' in document.body.style === true albo samo 'flexWrap' in document.body.style :P
http://superstarcie.tvp.pl/video/najlepsze-momenty#top
a sercem jest "złap moment" tutaj
tak jak tu: http://bigbrother.mtv.fi/tv-hetket :)
Ty dla jakiejś firmy pracujesz czy tak od siebie zroibłeś?