Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hbr: Polecam ci także ćwiczenia siłowe - z trzech powodów:

1) Owszem, spalisz trochę mniej "na siłowni" niż na kardio ale regeneracja mięśni sprawi, że będziesz spalał kalorie przez 48h po ćwiczeniach - łącznie spalisz więcej niż na kardio.

2) Większa tkanka mięśniowa = większe spalanie
  • Odpowiedz
@rzep: Wiem, chodziłem już na siłownię i bardzo ją lubię. Jutro jadę na nią 1 raz po długiej przerwie. Dzięki za wsparcie.
  • Odpowiedz
@maku2291: Dzięki za mądre uwagi. Właśnie też myślę, że 2000 to trochę mało, bo nie będzie z czego ciąć potem. Ale teraz delikatny rower i siłownia. Inaczej mówiąc rowerem na siłownię. :)
  • Odpowiedz
@hbr: @Bobas: Powtórzę tylko, że źrąc owoce zjechałem 20kg i mam moc od 4.30 do 22.30 funkcjonować na pełnych obrotach, być w pracy co najmniej 10godzin i codziennie lub co drugi dzień robić bieganie, pływanie lub boks.

Mam coraz lepsza sylwetkę, czuję się bardzo dobrze i to jest dla mnie wyznacznik zdrowego odżywiania.

A filozofii zdrowego żarcia jest sto milionów.

Możesz jeść codziennie kurę z ryżem, ale ile
  • Odpowiedz
  • 1
@hbr: powodzenia, pamiętaj żeby zrobić sobie zdjęcia teraz i co jakiś czas żeby była większa motywacja. Jak zrzucisz trochę kilogramów to możesz zacząć tez próbować biegać, tylko ostrożnie.
  • Odpowiedz
do wagi 95 kg. Okres w jakim chcę to osiągnąć to do 30 czerwca 2015 roku. Odstawiam samochód, wyjmuję rower. Jutro lecę na siłownie i zaczynam #

@hbr: Za dużo na raz ziomeczku : ) szybko stracisz zapał.
  • Odpowiedz
@hbr: taka mała rada: nie wypływają na głęboką wodę, bo się zniechecisz. Powolutku na ćwiczeniach i nie przesadzaj, zwłaszcza z taką wagą.
  • Odpowiedz
  • 1
@hbr: naprawde musisz byc tlusty...ale najwazniejsze ze chcesz sie ogarnac:) i tak jak cumple u gory radzili ustabilizuj miche, wyjeb stopniowo smieci z jedzenia,zacznij obserwowac tag #mirkokoksy i jakos pojdzie;)
  • Odpowiedz
@radogost: @hbr: Potwierdzam. Jazda na wegetarianizmie daje niezłego kopa do energii, działania i w ogóle świat jest jakiś piękniejszy wtedy.

Ja tak żyłem kiedyś jakieś 6 miesięcy. Odstawiłem, bo brakowało mi witamin, które najprościej do zdobycia są w mięsie, a nie chciało mi się ganiać po dietetykach i innych p------h, żeby to jakoś zapełniać.
  • Odpowiedz