Aktywne Wpisy

MonazoPL +91
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
thority +196

Myję sobie przed garażem auto (dom mam ogrodzony), nagle podjeżdża do mnie gość na wózku inwalidzkim i pyta się co ja robię z wyrzutem.
Ja mina typowe 'QUE?' i odpowiadam:
-No myję auto, nie widzi pan?
Gość: Ale dlaczego pan myje to auto? (cały czas z wyrzutem i taki ton miał do końca rozmowy)
Ja: No bo było brudne?
Gość: Dlaczego pan nie pojedzie na myjnie?!
Ja: Bo lubię myć własny samochód? Lubię o niego dbać, dlaczego mam za to płacić?
Gość zrobił się cały czerwony ze złości i wylatuje do mnie z tekstem: Powinien pan jechać na myjnię jeśli jest pan tolerancyjny!
Ja: O co panu chodzi?
Gość: Nie rozumie pan? ja też chciałbym sobie auto umyć, a chodzić nie mogę, więc jeśli jest to całe równouprawnienie i tolerancja to pan też powinien jeździć na automatyczną, a nie stać obok auta.
Ja mam mózg r-------y, patrzę na gościa jak na idiotę (którym z resztą jest O.o ) i odpowiadam, żeby się nie unosił, bo to co mówi to nonsens i totalny brak logiki..
Gość mi odpowiedział, że mnie zaskarży za brak tolerancji i szacunku do osób na wózku inwalidzkim.
Pytając z jakiego powodu odpowiedział, 'bo pan stoi, a ja nie mogę'. Coś tam jeszcze pokrzyczał, ale już go nie słuchałem i odjechał.
Powiedzcie mi, czy tylko ja mam wrażenie, że niektórym z braku pracy o--------a?
PS. To nie żadna pasta, sytuacja miała miejsce dzisiaj
#niewiemjaktootagowac #gorzkiezale #ludzietodebile #inwalidzi
trauma, traumą ale bez przesady. moim zdaniem gość to po prostu awanturnik, bo dziś na mieście też widziałem jak kogoś zaczepiał i machał rękami ze złości :P
źródło: comment_2W5NdkDfc4MIzeLx7oiQsSjXh8Y9Wsir.jpg
Pobierz