Aktywne Wpisy

polzwed +162
Dzisiaj widzę grubo polecieli w krakowskim oddziale Aptiv.
Mela na ryj pracownika niezależnie czy pracowałeś miesiąc czy 20 lat.
tl:dr - #!$%@? 250 osób na callu, którego zapowiedzieli 10 minut wcześniej. Potem jakiś wysoko postawiony gadał coś o wzajemnym szacunku
wiecej info:
https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,29115
#programista15k #pracait #aptiv
Mela na ryj pracownika niezależnie czy pracowałeś miesiąc czy 20 lat.
tl:dr - #!$%@? 250 osób na callu, którego zapowiedzieli 10 minut wcześniej. Potem jakiś wysoko postawiony gadał coś o wzajemnym szacunku
wiecej info:
https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,29115
#programista15k #pracait #aptiv
źródło: Screenshot 2024-02-19 at 22-16-48 Opinie APTIV SERVICES POLAND S.A. Kraków - GoWork.pl
Pobierz
grzegorz-kuczkowski +136
W tym roku minie 25 lat od premiery Matrixa.
25 lat lat...ja #!$%@?...
#po30 #starocie #film #poraumierac #smierc
25 lat lat...ja #!$%@?...
#po30 #starocie #film #poraumierac #smierc
źródło: temp_file6416279629963921330
Pobierz

Myję sobie przed garażem auto (dom mam ogrodzony), nagle podjeżdża do mnie gość na wózku inwalidzkim i pyta się co ja robię z wyrzutem.
Ja mina typowe 'QUE?' i odpowiadam:
-No myję auto, nie widzi pan?
Gość: Ale dlaczego pan myje to auto? (cały czas z wyrzutem i taki ton miał do końca rozmowy)
Ja: No bo było brudne?
Gość: Dlaczego pan nie pojedzie na myjnie?!
Ja: Bo lubię myć własny samochód? Lubię o niego dbać, dlaczego mam za to płacić?
Gość zrobił się cały czerwony ze złości i wylatuje do mnie z tekstem: Powinien pan jechać na myjnię jeśli jest pan tolerancyjny!
Ja: O co panu chodzi?
Gość: Nie rozumie pan? ja też chciałbym sobie auto umyć, a chodzić nie mogę, więc jeśli jest to całe równouprawnienie i tolerancja to pan też powinien jeździć na automatyczną, a nie stać obok auta.
Ja mam mózg #!$%@?, patrzę na gościa jak na idiotę (którym z resztą jest O.o ) i odpowiadam, żeby się nie unosił, bo to co mówi to nonsens i totalny brak logiki..
Gość mi odpowiedział, że mnie zaskarży za brak tolerancji i szacunku do osób na wózku inwalidzkim.
Pytając z jakiego powodu odpowiedział, 'bo pan stoi, a ja nie mogę'. Coś tam jeszcze pokrzyczał, ale już go nie słuchałem i odjechał.
Powiedzcie mi, czy tylko ja mam wrażenie, że niektórym z braku pracy #!$%@??
PS. To nie żadna pasta, sytuacja miała miejsce dzisiaj
#niewiemjaktootagowac #gorzkiezale #ludzietodebile #inwalidzi
@Stitch: daj zdjęcie tego wyrzutu, bo nie wiem o co chodzi
Inwalida czy nie, debil to debil.