Aktywne Wpisy
hyperlink +33

RenkaRenkeMyje +592
Wykop już obalał deweloperów, rządy, acta i inne gówna, może czas zrobić mocną afere, żeby rząd wziął się za ograniczenie tych zasranych kundli bez kagańców i agresywnych ras wyprowadzanych na spacery przez właścicieli często mniejszych od nich? Jak nie będziemy wywierać presji to nigdy się nic nie zmieni.
#wykop #polska #psiarze
#wykop #polska #psiarze
źródło: temp_file8443835184365025685
Pobierz

Jestem obecnie na redukcji fatu i w rozmowie na siłce z jednym z trenerów personalnych polecił mi aby do diety która mam obecnie na -200kcl, dorzucić HMB i BCAA. Czy ktoś już próbował tych specyfików podczas redukcji? Mówił mi, że Activlab jak cos brać jedno i drugie, tylko zeby BCAA było w proszku do rozrabiania z wodą. Pytam bo nigdy nie stosowałem niczego poza białkiem i zastanawiam się czy serio jest sens czy jest to zbędne.
BCAA chroni mięśnie przed nadmiernym zniszczeniem. Na redukcję w sam raz bo pomaga w regeneracji.
@sulkov: Micha jest prawidłowa, nie to zebym mial kasy w choy ale skoro ma to pomóc to nie jest to wydatek kosmiczny.
A tak na serio, to brzmicie jak typowy sebek ze sklepu z odżywkami. Wchodzisz po kreatynę, a wychodzisz z zakupami za 400 zlotych.
Jakie korzyści daje glutamina? http://examine.com/supplements/Glutamine/ Nie wiem.