r5678
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
300
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Mr_3nKi_
@r5678

A makaron był z Lidla

Króciutko wyjaśniona.
832
Miroman
Zrób kolacje Ty i wino kup
361
ostulemijo
Ciekawe ile osób pamięta
12
StaryWedrowiec
Zrób kolacje Ty i wino kup

Kup wino i zrób kolację.

Uczysz się dopiero w trzeciej klasie podstawówki?
3
Miroman
Niby stare konto i bordo a klasyka nie zna, z kim ja tu siedzę, upadek tego portalu
130
michalcorobisz
Tu nie chodzi o to ze ktos ja zaprosil do siebie i jej ugotowal. Tylko ze jej sie nie spodobal i cokolwiek zrobisz to wtedy i tak bedzie zle
20
lojawyk
32
pioter_ciemiezca
pioter_ciemiezca
5
kill15you
kill15you
Kiedyś dziewczyna na nagraniu tłumaczyła, że kobiety dzielą mężczyzn na 3 kategorie.
Pierwsza kategoria(mniejszość) - to goście o których one się starają i dla których łamią własne zasady.
Druga - przeciętniacy, od nich oczekują starania się.(stawiał itd)
Trzecia - faceci z którymi nie będą choćby nie wiadomo co zrobili

Tak więc pytanie czy w ogóle warto się starać jeśli się jest postrzeganym jako typ który ma płacić, zabawiać i wozić?
Gdzie jeśli
1
MarekSitko
MarekSitko
A faceci nie mają takich zasad i nie dzielą kobiet też na 3 takie kategoroie? Bądź realistą.
0
krystian-stepaniak
A jakby był chad to tak by to wyglądało i sama by się prosiła żeby przyjść na makaron z lidla
13
kipple
kolejna księżniczka
6
Y3ll0w69
Dobra ale dlaczego masz tak klawiature niewygodnie( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zresztą jakbym był różowym i chlop zaprosil by mnie do siebie i zrobił mi jesc to bardziej bym sie cieszył niż z restauracji w koncu wiedział bym czy potencjalny partner cokolwiek w kuchni umi przyrządzić xD.
5
Cztero0404
@r5678 Najbardziej rozbawiła mnie tutaj wstawka o tym, że makron był z lidla xD Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, ale ja ogólnie zauważyłem już w czasach szkolnych takie coś, że pewna część dziewczyn wtedy teraz kobiet ma jakąś taką bardzo dziwną tendencję do uważania, że mężczyzna to powinien mieć auto żeby im wozić dupę na każde zawołanie.
5
Marcepanowy_Detektyw
Brawo dla dziewczyny. Mam nadzieję, że urwała kontakt.
Jeśli zapraszasz do siebie dziewczynę, która potencjalnie może stać się twoją partnerką, to wypadałoby odrobinę się postarać. Przynajmniej spróbować coś ugotować, wybrać film na wieczór i pasujące wino. Tak postąpiłby facet, który chciałby pokazać zainteresowanie kobiecie. Jeśli nie dorosłeś do tego poziomu, kup sobie dmuchaną lalkę.
4
bighatlogan
Nie umiesz za bardzo w ruchanie ziomeczku
3
Apurzum
@r5678 no i kruciurko. Next
2
Spring90
jakby chad/mokebe/pedro/alfonso zrobił i g---o to by nie narzekała Xd
2
gdybytakdotknacgwiazd
Pokaż całą konwe a nie wycinek, trudno z tego kawałka wywnioskować kto jest bardziej s---------y(。◕‿‿◕。)
2