Kiedyś dziewczyna na nagraniu tłumaczyła, że kobiety dzielą mężczyzn na 3 kategorie. Pierwsza kategoria(mniejszość) - to goście o których one się starają i dla których łamią własne zasady. Druga - przeciętniacy, od nich oczekują starania się.(stawiał itd) Trzecia - faceci z którymi nie będą choćby nie wiadomo co zrobili
Tak więc pytanie czy w ogóle warto się starać jeśli się jest postrzeganym jako typ który ma płacić, zabawiać i wozić? Gdzie jeśli
Dobra ale dlaczego masz tak klawiature niewygodnie( ͡° ʖ̯ ͡°) Zresztą jakbym był różowym i chlop zaprosil by mnie do siebie i zrobił mi jesc to bardziej bym sie cieszył niż z restauracji w koncu wiedział bym czy potencjalny partner cokolwiek w kuchni umi przyrządzić xD.
@r5678 Najbardziej rozbawiła mnie tutaj wstawka o tym, że makron był z lidla xD Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, ale ja ogólnie zauważyłem już w czasach szkolnych takie coś, że pewna część dziewczyn wtedy teraz kobiet ma jakąś taką bardzo dziwną tendencję do uważania, że mężczyzna to powinien mieć auto żeby im wozić dupę na każde zawołanie.
Brawo dla dziewczyny. Mam nadzieję, że urwała kontakt. Jeśli zapraszasz do siebie dziewczynę, która potencjalnie może stać się twoją partnerką, to wypadałoby odrobinę się postarać. Przynajmniej spróbować coś ugotować, wybrać film na wieczór i pasujące wino. Tak postąpiłby facet, który chciałby pokazać zainteresowanie kobiecie. Jeśli nie dorosłeś do tego poziomu, kup sobie dmuchaną lalkę.
Jest mi smutno, wykopki. Chyba walczę z wiatrakami i buduję zamki na piasku, jednocześnie lol.
Chciałabym być kimś innym, tylko nie sobą, bo nie potrafię funkcjonować w tym świecie. Mam 28 lat i nie umiem wychodzić z domu, by iść na studia i mieć magisterkę.
Zrobiłam licencjat z kierunku humanistycznego, czyli takiego, którym się tu gardzi. Ledwo co tego dokonałam, bo już wtedy bardzo źle się czułam, mimo różnych leków. Głównie spałam,
Chłop reklamował bukmacherkę i każdy miał w------e, ale puścił pizzę ze swoim logo to afera na całą Polskę, święte oburzenie i bełkot o braku kręgosłupa moralnego xDDDD To wiele mówi o naszym społeczeństwie. #ksiazulo #youtube #afera
Króciutko wyjaśniona.
Kup wino i zrób kolację.
Uczysz się dopiero w trzeciej klasie podstawówki?
Pierwsza kategoria(mniejszość) - to goście o których one się starają i dla których łamią własne zasady.
Druga - przeciętniacy, od nich oczekują starania się.(stawiał itd)
Trzecia - faceci z którymi nie będą choćby nie wiadomo co zrobili
Tak więc pytanie czy w ogóle warto się starać jeśli się jest postrzeganym jako typ który ma płacić, zabawiać i wozić?
Gdzie jeśli
Zresztą jakbym był różowym i chlop zaprosil by mnie do siebie i zrobił mi jesc to bardziej bym sie cieszył niż z restauracji w koncu wiedział bym czy potencjalny partner cokolwiek w kuchni umi przyrządzić xD.
Jeśli zapraszasz do siebie dziewczynę, która potencjalnie może stać się twoją partnerką, to wypadałoby odrobinę się postarać. Przynajmniej spróbować coś ugotować, wybrać film na wieczór i pasujące wino. Tak postąpiłby facet, który chciałby pokazać zainteresowanie kobiecie. Jeśli nie dorosłeś do tego poziomu, kup sobie dmuchaną lalkę.