Aktywne Wpisy

eSUBA94 +42
dawno nie było....
najgorszy jest fakt wypuszczenia pasażerów - zrobił to dopiero na samym końcu z bólem d--y...
#polskiedrogi #pkp #patologiazmiasta #lodz #kolej
#pociagi
najgorszy jest fakt wypuszczenia pasażerów - zrobił to dopiero na samym końcu z bólem d--y...
#polskiedrogi #pkp #patologiazmiasta #lodz #kolej
#pociagi
źródło: image
Pobierz
źródło: 1789128015685801
Pobierz

#blackpill
źródło: 3070
Pobierz@donatien-de-sade: Problem polega na tym, że ona będzie chodzić od typa do typa, szczególnie takich z wyższej półki. On sobie tylko porucha i w sumie będzie ją miał za idiotkę a później jakiś przeciętny, nieświadomy mirek nabierze się na jej czystość
Widzę, że kolega nie jest świadomy, że przeciętna kobieta ma więcej opcji na rynku matrymonialnym niż facet
@Aster1981: otóż nie jest, ale wydaje jej się że jest atrakcyjna. Mimo to buja się z typami z wyższej półki którzy ją wyruchają i znajdą sobie nową
Chodzi o majatek
Jak będziesz zarabiał dobry hajs ale musisz odłożyć kombinować go baba powie że jesteś nudny bo Oskar już 5x leci na wakacje
No tak
Jakbym ja dostał od starego m2 i auto to też bym jedne co to latał po świecie xD
Bzdury, to już nie te czasy, żeby bogaty facet wziął sobie jakąś niepismienną idiotkę która pracuje na kasie xD
Dzisiaj ludzie jak nigdy przedtem dobierają się według statusu i majętnosci
Może auto
Ew drobne zakupy to 2-3 lata zleca
Jak zacząłeś w wieku 29-31 to wysokoczysz po 30 roku życia
Jedyna co ci zostaje to wziąć znudzona studentkę politologii po karuzeli w wojewódzkim xD
Nie pisalem niczego o niepismiennych idiotkach. Na "kasie" pracuja tez dziewczyny po technikach i liceach, w trakcie studiow a bywa ze i po nich.
A po kilku zwiazkach z takimi mezczyznami bedize juz obyta w srodowisku bogatszych i kulturze.
@elofrytki nie, od razu. Przeciez ludzie korzystaja z zycia juz podczas studiow, maja zarobki ponizej
Zanim przebijesz się przez rynek a jeszcze zaczniesz zarabiać coś normalnego to może 29-31 z czym do ludzi
Zejdź mi z oczu opie
Jak raz pociągnąłem za język znajomą, to twierdziła, że "ona nie leci na kasę, ale facet musi przynosić kasę do domu".
W ogóle kobiety celują w lepiej zarabiających facetów i to nawet jak same wpadają w drugi próg.