niepotrzebnie się nakręcacie. Może nawet chcieć takiego co zarabia milion. Życie ją brutalnie zweryfikuje
@donatien-de-sade: Problem polega na tym, że ona będzie chodzić od typa do typa, szczególnie takich z wyższej półki. On sobie tylko porucha i w sumie będzie ją miał za idiotkę a później jakiś przeciętny, nieświadomy mirek nabierze się na jej czystość
@Luke_Skywalker88: w------e w zarobki Chodzi o majatek Jak będziesz zarabiał dobry hajs ale musisz odłożyć kombinować go baba powie że jesteś nudny bo Oskar już 5x leci na wakacje
No tak Jakbym ja dostał od starego m2 i auto to też bym jedne co to latał po świecie xD
@Luke_Skywalker88: wchodzisz na wykop i nigdy się nie zawiedziesz - wykopki wymyślają scenariusze, oburzają się na nie, a potem wyśmiewają. Tak się dzieje życia cud
@Magik88: Znam masę kobiet, które gardziły facetami, którzy słabo zarabiają, a same robiły za okolicę minimalnej. Jak raz pociągnąłem za język znajomą, to twierdziła, że "ona nie leci na kasę, ale facet musi przynosić kasę do domu". W ogóle kobiety celują w lepiej zarabiających facetów i to nawet jak same wpadają w drugi próg.
@Luke_Skywalker88: mi kiedyś dziewiętnastolatka wyrzygała, że miałem 23 lata i nie dorobiłem się samochodu. Ostatnio po ponad dekadzie ją widziałem, a i z niedoszłą teściówką udało mi się zamienić słówko. Ja mam rodzinkę, mieszkanko i dom, dwie fury i dobrą pracę, a ona ścianę, otyłość, i powrót do rodziców z niczym po kolejnym, który ją zeszmacił xD Jak w młodym wieku taka blachara nie ogarnie sobie sponsora, to w 25-30
to czasem za ktoregos z nich zapewne wyjdzie za maz
Bzdury, to już nie te czasy, żeby bogaty facet wziął sobie jakąś niepismienną idiotkę która pracuje na kasie xD Dzisiaj ludzie jak nigdy przedtem dobierają się według statusu i majętnosci
@Ecooo: srogie urojenia prawakoidalne. Jak jest atrakcyjna na tyle by bujac sie z typami z wyzszej polki, to czasem za ktoregos z nich zapewne wyjdzie za maz. Tyle ze z10-15 lat starszego od niej.
@Aster1981: typie xD ja na studiach praca w wakacje xD gdzie tutaj coś więcej Zanim przebijesz się przez rynek a jeszcze zaczniesz zarabiać coś normalnego to może 29-31 z czym do ludzi Zejdź mi z oczu opie
@dzieju41: a płacą tam więcej? Pytam poważnie, bo nie mam pojęcia jakie są zarobki w odzieży. A najbardziej mnie ciekawią zarobki w takiej Vistuli, Bytomiu i Giacomo ( ͡°͜ʖ͡°)
Do tej pory odpowiedź na komentarz lądowała na samym dole wątku. Dłuższe dyskusje potrafiły być przez to trudne do śledzenia. Łatwo było zgubić kontekst, zwłaszcza gdy kilka wątków toczyło się równolegle - trzeba było scrollować w górę i zgadywać. Zwracaliście nam na to uwagę, dlatego zmieniliśmy sposób wyświetlania komentarzy.
Od teraz odpowiedzi układają się w drzewko komentarzy - są przypisane do konkretnych wypowiedzi i tworzą osobne wątki. Wątki możecie
Krótka historia o tym, jak po 2 latach użytkowania Nissana Qashqai e-Power niechcący zostałem pieszorękim entuzjastą spacerów, a japońska technologia zmieniła mój samochód w ekskluzywną rzeźbę ogrodową na placu ASO.
Wszystko było pięknie do momentu spotkania z sarną. Uszkodzony przód, w tym chłodnica. Naprawa bezgotówkowa z własnego AC. Standard, prawda? Otóż nie w świecie autorskich technologii Nissana.
Oto jak wygląda japońska jakość obsługi, kiedy naprawdę potrzebujesz pomocy:
Widzę, że kolega nie jest świadomy, że przeciętna kobieta ma więcej opcji na rynku matrymonialnym niż facet
@donatien-de-sade: Problem polega na tym, że ona będzie chodzić od typa do typa, szczególnie takich z wyższej półki. On sobie tylko porucha i w sumie będzie ją miał za idiotkę a później jakiś przeciętny, nieświadomy mirek nabierze się na jej czystość
Chodzi o majatek
Jak będziesz zarabiał dobry hajs ale musisz odłożyć kombinować go baba powie że jesteś nudny bo Oskar już 5x leci na wakacje
No tak
Jakbym ja dostał od starego m2 i auto to też bym jedne co to latał po świecie xD
Jak raz pociągnąłem za język znajomą, to twierdziła, że "ona nie leci na kasę, ale facet musi przynosić kasę do domu".
W ogóle kobiety celują w lepiej zarabiających facetów i to nawet jak same wpadają w drugi próg.
@Aster1981: otóż nie jest, ale wydaje jej się że jest atrakcyjna. Mimo to buja się z typami z wyższej półki którzy ją wyruchają i znajdą sobie nową
Przestań bredzić człowieku, życie to nie film
Bzdury, to już nie te czasy, żeby bogaty facet wziął sobie jakąś niepismienną idiotkę która pracuje na kasie xD
Dzisiaj ludzie jak nigdy przedtem dobierają się według statusu i majętnosci
Zanim przebijesz się przez rynek a jeszcze zaczniesz zarabiać coś normalnego to może 29-31 z czym do ludzi
Zejdź mi z oczu opie