Aktywne Wpisy

lubie-sernik +57

Jestem z dziewczyną na urlopie około 1-tygodniowym. Ja praca B2B, gdzie mam sporo telefonów i wiadomości, na które (przynajmniej w pewnej czesci) powinienem odpowiadać/odbierać. Dziewczyna ma z tym bardzo duży problem. Mimo, że robimy wszystkie aktywności, ktore zaplanowaliśmy to interakcja z pracą (o ktorej wcześniej informowalem) generuje, lekko ujmując, dramy wymierzone w moim kierunku.
Mirki, błagam, powiedzcie jak jest z tym u Was. Czy to ja mam jakiś niewłaściwy osąd.
#zwiazki
Mirki, błagam, powiedzcie jak jest z tym u Was. Czy to ja mam jakiś niewłaściwy osąd.
#zwiazki

Dochodzę do wniosku że nie ma innej drogi dla przegrywa niż: rozwój osobisty oraz kształtowanie charakteru. Przez rozwój mam na myśli rozwijanie swoich umiejętności oraz hajsmaxxing. Jak już przegrywać to w dobrym stylu a nie ma co ukrywać hajs otwiera furtkę do wielu drzwi i dobrze jest po prostu żyć na poziomie. Przewagą może być to że #przegryw ma więcej czasu wolnego, żadnych zobowiązań, żony, dzieci więc zamiast poświęcać czas na głupoty to możnaby zastosować 80/20 ratio nauki do czasu wolnego. Co do charakteru to mam na myśli, że trzeba jednak być pozytywnym, zabawnym i ćwiczyć dynaminę. Nie ma co ukrywać jak ktoś przegrywa to raczej jest zgorzkniały więc podwójnie źle. Trzeba niestety czymś nadrabiać i być tym jednym w grupie o którym pomyślą że może i nie wygląda atrakcyjnie ale z nim zawsze jest fajniej.
#wychodzimyzprzegrywu #przemyslenia #niebieskiepaski #samotnosc #blackpill #redpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
Pracuję na co dzień w kołchozie, nie mam siły ani czasu na żadne hajsmaxxingi i ćwiczenie dynaminy
osobowości raczej nie zmienisz sam z siebie, chyba że osiągniesz coś co cię podbuduje.
ile masz lat?
ćwiczyć dynamine xd to tak jakby powiedzieć ćwicz wysoki wzrost
w kołchozie jak nie jesteś kierownikiem/przelożonym to też zazwyczaj jesteś gościem typu przynieś, podaj, pozamiataj, więc też jakoś ciężko by było sobie tam ukształtować charakter, a co do samotności, to już zależy od sytuacji, można być c------m człowiekiem, z którym nikt nie chce mieć nic do
PS Tylko krew, pot i łzy pracownika, którego zatrudniłeś, aby go j---ć na minimalnej to tobie buduje charakter - nie ma co. Jeszcze napisz, że Rafał Brzoska to
poza tym jak się zacznie podążać rabbitholem, to zaczyna się
PS Inni ludzie to nie statyczne tło więc im się musi opłacać reakcja pozytywna na ciebie od samego wejścia ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Świadomy wygasza go i hamuje ale on nigdy w pełni nie znika bo znaki w psychice są ciągłe, tzn. to połączenie jest wygaszaszone ale inne, które też ma połączenia jednakże trochę inny zestaw podobieństwa już nie ( ͡°( ͡° ͜ʖ(
A
@Dastamit: w trakcie bana czytałęm Twoje wpisy.
@Mechamaru: jeśli nie pracujesz 12h / nie dojeżdżasz / nie pracujesz w uber ciężkiej robocie jak lakiernia, to na pewno możesz sobie zorganizować czas. To nie jest kosmos.
A te które masz nisko, a o tych mowa w "trzeba być pozytywnym, zabawnym, dynamicznym" to masz do nich debuffa, wbijanie expa na nich nie ma sensu, lepiej iść
Myślę dokładnie tak samo, bo tak jest. Chyba, póki co to pasuje najlepiej i wielu różnych ludzi, z którymi gadałem o tym (baby i chłopy) mówią to
Zgoda, ale chyba zgodzisz się, że ZUPEŁNY brak kontaktów to wybitna jakość i trzeba pochodzić ze wsi w Polsce B? I ja dobrze znam ten temat, nawet będąc nieświadomy zaburzeń (też mam adhd i autyzm), będąc też nieświadomie agresywny, miałem jakiś