@bialowieska12345: przy 44 sprzedaży dziś będzie z 30k USD. No ale 42 to na razie tylko liczba. Na otwarciu mogą spuścić w kiblu tak jak na rozpoczęcie investor day
@Ajonku2: ja bym chyba te calle po 44 juz dzisiaj gonił, zeby chociaż jakaś wartość wyciagnać. na otwarciu jest zazwyczaj przereagowanie. Ale i tak przy takiej zmienności to bym mi chyba głowe rozjezdzało i bym sie gapił cały czas w apkę. jak ty sobie radzisz?
@bialowieska12345: będę dzisiaj na bank zamykał, żeby nie stracić całości. Jednak mam tam pół depo aktualnie. Zależy jak się potoczy to zdecyduję na bieżąco, ale mam strategię na ten dzień.
No ogólnie to jak gram CFD albo opcje to rozjeżdża mi głowę, chcąc nie chcąc i nie za bardzo jestem w stanie kontrolować "by nie patrzeć", bo jednak wahania po 5-10k pln w ciągu godziny to dużo.
@bialowieska12345: no ja nim nie jestem, mnie wciąga na maksa, choć mam dużą akceptację do strat xd Był kiedyś taki bartek co grał na bakkt i on wydawał się luźno do tego podchodzić. Ogarnij sobie @showmeyourpotatoes . KOleś na CFD na bitcoinie ponad 10mln zł zrobił i gra taktyką, bez emocji.
Ale i tak przy takiej zmienności to bym mi chyba głowe rozjezdzało i bym sie gapił cały czas w apkę. jak ty sobie radzisz?
No ogólnie to jak gram CFD albo opcje to rozjeżdża mi głowę, chcąc nie chcąc i nie za bardzo jestem w stanie kontrolować "by nie patrzeć", bo jednak wahania po 5-10k pln w ciągu godziny to dużo.
Na dzisiaj czekałem
Ale ja swiezynka na opcjach jestem, Moze z rok nie dłużej. czytam te reddity opcyjne, cos tam człowiek się uczy