@r5678: no i pytanie do mistrzó w takim razie jak zagadać by nie dała cancela po 1-2 tekstach jprd.. tutaj trzeba robić jakiegoś matrixa i z oceny polonisty 10 na 10 nie wystarczy musi być 15 na 10 ponad normę muzykalną...
@Miroman: trzeba by j---ć pół życia na operacje plastyczną jak w korei gdzie wszyscy nastawieni na show... a i tak dzietność spada nawet jak wyglądasz jak top model
Trzeba by w jakieś filipińskie lub azjatyckie biuro matrymonialne uderzyć dla nich nawet niska klasa to dla nich wysoka klasa średnia z zarobkami i jakością życia.
a i tak dzietność spada nawet jak wyglądasz jak top model
@Quassar: gdy każdy wokół ciebie to zaczyna robić to z automatu poprzeczka idzie na wyższe poziomy. Zresztą w Korei też dochodzi wiele innych czynników choćby p------y rynek nieruchomości (i piszę głównie o wynajmie, o kupnie już nawet nie wspominam)
@bizonsky: to nie mój screen, ja się od lat nie bawie w żadne apki randkowe. Zdecydowanie wolę się śmiać z takich rzeczy niż ich doświadczać, tego miałem już wystarczająco i nie chce więcej.
xd
źródło: HRc1uKXaAAE2VOX
PobierzAle ten rynek matrymonialny jest spier masakra..
@Quassar: odpowiednia morda i sylwetka, bez tego przegrana sprawa
Trzeba by w jakieś filipińskie lub azjatyckie biuro matrymonialne uderzyć dla nich nawet niska klasa to dla nich wysoka klasa średnia z zarobkami i jakością życia.
źródło: image
PobierzTaka fajna
@Quassar: gdy każdy wokół ciebie to zaczyna robić to z automatu poprzeczka idzie na wyższe poziomy. Zresztą w Korei też dochodzi wiele innych czynników choćby p------y rynek nieruchomości (i piszę głównie o wynajmie, o kupnie już nawet nie wspominam)
Zdecydowanie wolę się śmiać z takich rzeczy niż ich doświadczać, tego miałem już wystarczająco i nie chce więcej.
@bizonsky: Dziwne, że jeszcze nie umarła z odwodnienia.