Wpis z mikrobloga

ja tam zawsze sie zastanawiam co im do glowy przychodzi zeby nie ruszac na maxa do przoedu tylko kreca sie jak gowno w przereblu

@srgs: Stres - widzą niepokojącą sytuację i nie wiedzą, jaką decyzję podjąć, co prowadzi do tego, że nie podejmują żadnej. Sam miałem kiedyś podobnie, jak po dużej ulewie szedłem ulicą i akurat przechodząc obok mega dużej kałuży zobaczyłem z przodu samochód, który zaraz mógłby mnie ochlapać
  • Odpowiedz
@srgs: Na nagraniach, które niosą się w necie widzisz tylko tych, którzy nie pojechali do przodu, bo sam fakt wypadku plus głupota prowadzącego niesie się zawsze szeroko po internecie. A w rzeczywistości pewnie więcej jest właśnie tych, którzy pojechali do przodu. Takie zjawisko nazywamy błędem przeżywalności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ja tam zawsze sie zastanawiam co im do glowy przychodzi zeby nie ruszac na maxa do przoedu tylko kreca sie jak gowno w przereblu.

@srgs: bo to trzeba pomyśleć, pokombinować na spokojnie
  • Odpowiedz
@Janusz_Rekina:

Na Jutubie bandyckiej jest mnóstwo takich filmików. Ludzie chyba zupełnie tracą głowę w tej sytuacji, nie wiem, czy nie wiedzą, że można wywalić łatwo rogatkę, czy nie mogą się zdecydować.
  • Odpowiedz
@srgs: Za to odpowiedzialne są struktury mózgowe, które wyzwalają zatrzymywanie się pod wiaduktami na drodze szybkiego ruchu podczas lekkiego gradobicia, czy też parkowanie w niedozwolonych miejscach i nieprzestrzeganie przepisów ruchu drogowego. Najgorsza zbrodnia to jak samochodzik się zarysuje.

J----e tłuste śmierdzące tępaki na drogach
  • Odpowiedz
@buntowniczaczupakabra: Stres i panika. Raz przy ekstradycji usemki ślina zalała mi gardło i zacząłem się dławić mając otwartą gębę i narzedzia w ustach. Lekarz powiedział żebym oddychał nosem, a ja dalej oddychałem ustami. Powtórzył chyba z 4 razy zebym oddychał nosem, za każdym razem głośniej, a ja dalej próbowałem oddychac ustami az złapał mnie za nos i w tedy do piero oprzytomniałem. Dziwne było to uczucie. Słyszałem polecenie, a w
  • Odpowiedz
ja tam zawsze sie zastanawiam co im do glowy przychodzi zeby nie ruszac na maxa do przoedu tylko kreca sie jak gowno w przereblu.

@srgs: kiedyś ktoś na sadolu podał ciekawa naukową definicję dlaczego tak sie dzieje. NIestety matoł, własciel zammknal portal wiec jej nie przytoczę.
  • Odpowiedz