Aktywne Wpisy
Gilgamesz69 +101
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

sxilll +120
Chłop co się śmieje z Lewandowskiego, że jest nikim bo nie wygrał Copa America. Śmiechu warte
#mecz
#mecz
źródło: 1FF3F500-15F1-4BAC-9E6C-F60D7C4066C3
Pobierz

#gdansk
https://x.com/Stop_Cham/status/2095542827971141730
@srgs: ciekawe czy ty byś nie dostał ty nasz wykopowy twardzielu za dyche
@srgs: Stres - widzą niepokojącą sytuację i nie wiedzą, jaką decyzję podjąć, co prowadzi do tego, że nie podejmują żadnej. Sam miałem kiedyś podobnie, jak po dużej ulewie szedłem ulicą i akurat przechodząc obok mega dużej kałuży zobaczyłem z przodu samochód, który zaraz mógłby mnie ochlapać
@srgs: bo to trzeba pomyśleć, pokombinować na spokojnie
Na Jutubie bandyckiej jest mnóstwo takich filmików. Ludzie chyba zupełnie tracą głowę w tej sytuacji, nie wiem, czy nie wiedzą, że można wywalić łatwo rogatkę, czy nie mogą się zdecydować.
J----e tłuste śmierdzące tępaki na drogach
źródło: depositphotos_114985538-stock-illustration-empty-head-of-man-with
Pobierz@srgs: kiedyś ktoś na sadolu podał ciekawa naukową definicję dlaczego tak sie dzieje. NIestety matoł, własciel zammknal portal wiec jej nie przytoczę.
Jakby tyle się dostawało za zniszczenie barierek to spoko.
Nie wiem ile jest ale wydaje mi się że więcej i bardzo drogo wyjdzie. To jak Polak se myśli że miałby stracić 5000zl na mandat + oddać za rogatkę to kombinuje by nic nie musiał płacić.
Można by powiedzieć, że szkoda, że nie w kabinę... Jak taki debil nazywa siebie kierowcą zawodowym i bierze odpowiedzialność za sterowanie 15-40 tonowym pojazdem na drogach publicznych to może lepiej niech już za kółko nie wsiada...