@ParadygmatYT: prezes śmieciucha z NC chce zarabiać wiecej od prezesa Orlenu xD A jak ktoś mu zwróci uwagę to gardzi nim xD Ciekawe ilu dało się nagonić przez znanego jutubera na ten papier kilka miesięcy temu xD
@ParadygmatYT: Pięknych czasów dożyliśmy, chłopy pultają się bo jakiś dynamiczny mariusz prezes chce się skeszować z firmy aby sobie kupić w rok dom pod miastem powiatowym, tymczasem tyle samo zarabia się w co drugim szpitalu i nikt nie zadaje pytań, a nawet jak zadaje, to nikt nie odpowiada xD
@TheDamex: Jego imienia nie można używać bo można zostać pozwanym. Wielokrotnie o tym wspominał w swoich programach. Ma swoich donosicieli co mu podsyłają zrzuty ekranu :> Taki tam akcjonariat siedzi w papierze umoczony
@widmo82 @TheDamex : To ja się procesu nie boje. O spółce Exellence po raz pierwszy usłyszałem na kanale "Konrad Książak - Stock Market, Money, Investments" w tym materiale https://www.youtube.com/watch?v=tXSYH64TFNI. Kupiłem 2000 akcji. Sprzedałem dzisiaj rano. Straty wyceniono na kilkanaście kebabów ( ͡°͜ʖ͡°)
@cebulowy_wojownik: kilka miesiecy wczesniej inny jutuber wspominał często o tej spółce Później wywaliło szambo ze Stonogą i powstał odcinek Konrada by ponowić ocieplenie wizerunku :>
A jak ktoś mu zwróci uwagę to gardzi nim xD
Ciekawe ilu dało się nagonić przez znanego jutubera na ten papier kilka miesięcy temu xD
źródło: HRRt5o8XMAI9SDi
PobierzMa swoich donosicieli co mu podsyłają zrzuty ekranu :>
Taki tam akcjonariat siedzi w papierze umoczony
Później wywaliło szambo ze Stonogą i powstał odcinek Konrada by ponowić ocieplenie wizerunku :>