ParadygmatYT
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
109
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
widmo82
@ParadygmatYT: prezes śmieciucha z NC chce zarabiać wiecej od prezesa Orlenu xD
A jak ktoś mu zwróci uwagę to gardzi nim xD
Ciekawe ilu dało się nagonić przez znanego jutubera na ten papier kilka miesięcy temu xD
99
Wookie2020
@Dorgarag: Nie wiem co Omar robi, ale patrząc na liczbę klientów i zyski to niech robi to dalej.
45
SoundsGoodMan
@ParadygmatYT: Pięknych czasów dożyliśmy, chłopy pultają się bo jakiś dynamiczny mariusz prezes chce się skeszować z firmy aby sobie kupić w rok dom pod miastem powiatowym, tymczasem tyle samo zarabia się w co drugim szpitalu i nikt nie zadaje pytań, a nawet jak zadaje, to nikt nie odpowiada xD
16
ParadygmatYT
@Dorgarag: chodzi na wywiady
8
ParadygmatYT
@widmo82: Omar tez jakos tyle zarabia, tylko różnica w firmach jest troszkę inna
5
ar2r0
@ParadygmatYT: Mniej niz większość konowalow ze specjalizacja xd
2
widmo82
@cebulowy_wojownik: kilka miesiecy wczesniej inny jutuber wspominał często o tej spółce
Później wywaliło szambo ze Stonogą i powstał odcinek Konrada by ponowić ocieplenie wizerunku :>
2
Dorgarag
Dorgarag
@ParadygmatYT: W sumie co Omar tak naprawdę robi?
1
TheDamex
@widmo82: jaki YT naganiał?
1
widmo82
@TheDamex: Jego imienia nie można używać bo można zostać pozwanym. Wielokrotnie o tym wspominał w swoich programach.
Ma swoich donosicieli co mu podsyłają zrzuty ekranu :>
Taki tam akcjonariat siedzi w papierze umoczony

1
cebulowy_wojownik
@widmo82 @TheDamex : To ja się procesu nie boje. O spółce Exellence po raz pierwszy usłyszałem na kanale "Konrad Książak - Stock Market, Money, Investments" w tym materiale https://www.youtube.com/watch?v=tXSYH64TFNI. Kupiłem 2000 akcji. Sprzedałem dzisiaj rano. Straty wyceniono na kilkanaście kebabów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
DestroDevil
@widmo82: weź daj jakąś wskazówkę kto był tym pierwszym naganiaczem, chetnie zobaczę materiał źródłowy
0
cebulowy_wojownik
@widmo82: właśnie chyba coś kojarzę ze kiedyś gadaliśmy w którymś wątku o tym :)
0
widmo82
@DestroDevil: Ziomal od śmieszków z Konradem
0