Zakala_Wadowic
552
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Drill90
Drill90
@Zakala_Wadowic: chciałbym zapomnieć o istnieniu tego nagrania tylko po to, by znów je odkryć i ponownie tarzać się ze śmiechu po podłodze, tak jak gdy usłyszałem to pierwszy raz.
337
mateosz_inbecki
@Zakala_Wadowic: dajcie wersje z napisami XD
243
SoundsGoodMan
@Zakala_Wadowic: Jezu ale to była piękna akcja. I jeszcze ten Mirek co trafił na lotnisku na milionerów czekających na Ryanaira z worami wielkości małopolski pod oczami XD
88
kyloe
@Zakala_Wadowic: Jeden z większych klasyków
57
mateosz_inbecki
@Zakala_Wadowic: nie moje ale absolutny majstersztyk xD
29
SoundsGoodMan

Widzę, że #frajerzyzmlm zgłaszają wpisy na Wykopie, a #moderacja grzecznie je usuwa, przez co pośrednio przyczynia się do rozwoju #mlm i #frajerzyzmlm. Trzeba zacząć anonimizować zdjęcia (czarne paski na oczy?), używać tagów w rodzaju: #izaadamczyk #izadamczyk #wiolabialek #sebcel i dalej robić swoje. Za tagi chyba nie będą usuwać wpisów?

101 plusów

więcej
23
sruba_m3
sruba_m3
@Zakala_Wadowic pamiętam że wtedy leżałem z zapaleniem płuc i jak to zobaczyłem to myślałem że zejdę z tego świata ze śmiechu
13
Atypical
@Zakala_Wadowic: Zakażdymrazemjaktosłyszętokisnęniesamowicie,ciekawecotamuniej XDDDDDDDD
12
p3oo1
p3oo1
@Zakala_Wadowic: jej instagram wskazuje że wróciła do zawodu ratownika medycznego i szacun dla niej @Szr1h
11
Keliopis
@SoundsGoodMan: Tego niestety nie widziałem, ale to nagranie to złoto.
8
PucamIzMercedesa
4
TrueShutDown
@Zakala_Wadowic: kurde śmiałem xD

Ogólnie myślałem że w trakcie jej się język na francuski przełączył.
3
kurt_hectic
2
FenrisVonUlfer
@Zakala_Wadowic: thahahaha dzieki za przupomnienie tego nagrania :D dasz rade wrzucić z tym łebkiem co pokazuje migowo? :D
2
Szr1h
@Zakala_Wadowic: ona żyje jeszcze?
1
Damian7s
Damian7s
@Zakala_Wadowic: Ahh klasyka :D
1
samuray
samuray
@Drill90 to samo przyjacielu. Jak pierwszy raz usłyszałem, musiałem wyjść z pracy na 20 minut
1
Kremlowska_kaleka
@p3oo1: niech już lepiej zostanie w MLM, bo ludzie zaczną umierać, gdy będzie na akcji o wsparcie prosić
1
Keliopis
@SoundsGoodMan: Dzięki :)
0