Aktywne Wpisy

ViolinX +6
W tym roku gwiazdor przyszedł wcześniej ;)
#gta #gta6 #pcmasterrace #sony #konsole #niewiemjaktootagowac #chwalesie #gry
#gta #gta6 #pcmasterrace #sony #konsole #niewiemjaktootagowac #chwalesie #gry
źródło: ac
Pobierz
Soothsayer +62
Jak wiecie moje dzieciństwo groszem nie śmierdziało i zabawek u mnie prawie w ogóle nie było, ale na szczęście to nie problem dla dziecięcej wyobraźni zwykle wymyślałem jakieś zabawy jedna armia kontra inna czasem były to nazbieranie orzechy, kasztany, ulepione kule z gliny które się napoerdalały z kulami z modeliny itp. jedna z takich zabaw była wojna statów, porobiłem w c--j statków z papieru dla różnych frakcji i się zwyczajnie napoerdalały ze
źródło: 1000004774
Pobierz

Mój brat wyjechał do pracy w Holandii. Nie jest ćpunem ani kryminalistą.
Niedługo po wyjeździe zadzwonił do mnie i zdenerwowany powiedział że padł ofiarą "państwowego handlu ludźmi". Od razu po tym rozmowa została przerwana i już nigdy nie udało mi się do niego dodzwonić.
Zgłosiłam sprawę na Polską i Holenderską policję, jednak wszystko zostało umorzone. Nikt nie wie gdzie jest mój brat.
Mam nadzieję że potraktujecie wpis poważnie i nie będziecie próbować robić żartów że mój brat się naćpał, on nie jest narkomanem.
#holandia #emigracja #prawo #policja #praca #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
Inaczej obstawiam, że to kolejny raz ta sama osoba co się uczepiła tagu Holandia i średnio co tydzień lub parę tygodni piszę tu na anonimowych jak tu źle, jak handel ludźmi, jak molestowania przez koordynatorów etc.
Żeby nie było, że sobie wymyślam - wszystko napisane w takim samym stylu, wszystkie przy pomocy AI.
Czy serio admin od
źródło: anonimowy wykop
Pobierz@mirko_anonim: pomoglo by jak bys nie pisal z anonima i dal jakiekolwiek szczegoly.
gosc pewnie ma schizofrenie ;/
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny