Aktywne Wpisy

sforce +17

HoroLive +14
Śmieszą mnie te wykopki 20-25 letnie przed lub po studiach, którzy wypowiadają się w temacie antynatalizmu i motywują do nie posiadania dzieci. Teraz sobie widzicie to tak kolorowo bo nie macie partnerki, możecie do woli grać sobie w gierki, wychodzić, jeździć i mamusia z tatusiem Wam pewnie jeszcze wysyła pieniądze. Jak dorośniecie, będziecie po 30, to zobaczycie, że świat Wam się znudzi, kolejna gra będzie tylko kolejną nudną przygodą, kolejne p--o będzie

https://youtu.be/z16Yq4X87Hs?si=EZKBVjPkj5-P-yo4&t=1627
#321685 #niemcy #sztuka #berlin #kultura #muzyka #klangkuenstler
Kultura to nie tylko snobizm wokół teatru i wystaw :D
#kulturwa nie znałem, chyba kurde pasuje tym bardziej!
źródło: 1OukWiFs-fond-decran-Pepe-the-Frog-55
Pobierzźródło: 3f9798108ac69dff6e85f42f4a1d855539cf46877df26c9ecd530af243a0141a,w400
PobierzZobacz tam wątek bo ja o Manchesterze wspominam i w UK balowałem w paru też mneijszych miastach a ty chyba faktycznie w UK na północy rezydujesz? Byłem w Edynburgu na tydzień niecały chyba i zwiedzałem itd, jechałem na południe stamtąd pierwszy raz furą brytyjską (Focus fajny benzynowy ale wiadomo kierownica i ruch z drugiej strony). Ale później
@David_Rabbits: To jest konkretnie Klangkuenstler, muzyka elektroniczna przez niego tworzona, nie określiłbym tego jako techno, szukam jakiegoś konkretu
O-ho, widzę że określiłeś to najprecyzyjniej - to jest teoretycznie właśnie hard techno! :D
źródło: obraz
PobierzAle widzisz jakie on robi show całe wokół tego :D To jest wydarzenie a nie tylko muzyka puszczona z kasetki :)
Podobna drogę muzyczną sam przechodziłem, w minimal się wkręciłem po filmie berlin calling i odkryciu paula kalkbrennera wtedy odkryłem ten gatunek. Później wszedł witch house klimatyczne i mroczne kawałki, później mocno siadł PHONK ale trzeba się przestawić na specyfikę tego, specjalnie przesterowanych i nieco kiczowatych utworów, ale jak wiesz że to jest