Aktywne Wpisy
Bansik777 +6
PROSZĘ O POMOC
Cześć Wykopie, muszę prosić Was o pomoc dla mojej suni. Sytuacja stała się krytyczna.
Lilka to 5-letni pies w typie amstaffa. Do tej pory leżała całkowicie bezwładnie, sparaliżowana od połowy – musieliśmy zmieniać pod nią podkłady higieniczne, a karmić i poić zrobioną strzykawką. Z dnia na dzień jej stan drastycznie się pogorszył: doszły silne drgawki, wysoka gorączka, bardzo przekrwione oczy, suchy nos i wycie z bolesności.
Potrzebujemy rezonansu magnetycznego na cito, żeby
Cześć Wykopie, muszę prosić Was o pomoc dla mojej suni. Sytuacja stała się krytyczna.
Lilka to 5-letni pies w typie amstaffa. Do tej pory leżała całkowicie bezwładnie, sparaliżowana od połowy – musieliśmy zmieniać pod nią podkłady higieniczne, a karmić i poić zrobioną strzykawką. Z dnia na dzień jej stan drastycznie się pogorszył: doszły silne drgawki, wysoka gorączka, bardzo przekrwione oczy, suchy nos i wycie z bolesności.
Potrzebujemy rezonansu magnetycznego na cito, żeby

źródło: IMG_8129
PobierzJezu ale to jest bezsensowna kolumbryna.
Jak każdy adv powyżej 220kg
@MatyasHunyadi: jak każdy adv powyżej 180kg bez płynów i o ile bardziej się trzymasz asfaltów.
Raz przewróciłem SV przy czyszczeniu łańcucha (jak opuszczałem tylnie koło) i ledwo ją podniosłem. Niespecjalnie ma to sens jak dla mnie, wolę te 100-150kg i mniejszą moc.
@dfg1: a co ma siłownia do jazdy w terenie?
Jak zaczniesz jeździć nie po szutrach i polnych i leśnych drogach to zrozumiesz co chodzi i dlaczego waga jest kluczowa.
@WybuchowyCzajnik: jeżdżę na trasy simsonem który ciągnie prawie 100km/h gps I motocyklem powyżej 1L i 250kg wagi.
Szczeże podmuchy wiatru od ciężarówek jadących z naprzeciwka nie robią wielkiej różnicy na rzecz ciężkiego motocykla.
Prędzej wysokie i szerokie osłony które chronią cię przed silnym czołowym wiatrem który męczy. Ale to jest niezależne
@brck89: właśnie jak nie czaje ludzi, którzy kupują ciężkie motocykle w teren, przecież to k... z logiki.
Motocykle mają kilka swoich zalet, pod względem zastosowania, ale właśnie zaletą ADV powinna być taka , że jedziesz gdzie chcesz, a nie po asfalcie i szutrową, bo jak się dybnie i nóżek nie wystarczy w kleinie to się wypier... a jak będzie jeszcze kloc i bagaże to