Aktywne Wpisy
haloczymnieslychac +573
#zwiazki
Dzisiaj laska, która nie chciała mnie w technikum (13 lat temu) napisała do mnie, że z-----a, że wtedy wybrała innego. Ja dzisiaj mam swoje mieszkanie, samochód i spoko pracę XD I napisała wprost, że żyje w biedzie ze swoim przemocowym facetem, a ja zaradny chłop i, że gdyby wtedy wybrała mnie to teraz żyłaby normlanie XD (k---a, gdyby mnie wybrała to ja bym teraz był tym przemocowym facetem pewnie
Dzisiaj laska, która nie chciała mnie w technikum (13 lat temu) napisała do mnie, że z-----a, że wtedy wybrała innego. Ja dzisiaj mam swoje mieszkanie, samochód i spoko pracę XD I napisała wprost, że żyje w biedzie ze swoim przemocowym facetem, a ja zaradny chłop i, że gdyby wtedy wybrała mnie to teraz żyłaby normlanie XD (k---a, gdyby mnie wybrała to ja bym teraz był tym przemocowym facetem pewnie

SendMeAnAngel +21
📊 Status
📝 60 wysłanych CV
📞 15 rozmów z HR
💻 4 rozmowy techniczne
🕉️ 3 rozmowy prowadził obcokrajowiec
⛔ wszystkie zakończone negatywnie
📝 60 wysłanych CV
📞 15 rozmów z HR
💻 4 rozmowy techniczne
🕉️ 3 rozmowy prowadził obcokrajowiec
⛔ wszystkie zakończone negatywnie

Jaki macie stosunek do robienia nadgodzin w kołchozie? Nie mam tu na myśli przymusowych i bez wynagrodzenia, ale takich płatnych po 100%, ale po 12h. Ja szczerze mówiąc już jestem wykończony psychicznie i fizycznie, ale jeszcze przychodzę, bo hehe przyda się pieniądz. No i właśnie nie wiem czy nie odpuścić, bo mimo wszystko udało mi się odłożyć 100k z czego większość trzymam na #gielda
Prawdopodobny #fire jest dla mnie raczej nieosiągalny, a odkładam właśnie po to żeby uwolnić się od tych j------h nadgodzin i żeby kapitał częściowo pokrywał to co bym utracił zarabiając na nadgodzinach.
Dodam, że pracuje w kołchozie produkcyjnym. Żadna łatwa i przyjemna praca, a raczej z-------l przez 12h. Lepiej odpuścić już teraz czy cisnąć aż uzbiera się te 250-300k kapitału?
#zarobki #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Kiedyś też robiłem nadgodziny licząc że Janusz (akurat Johan, ale to jeden siusiak) doceni I da awans I podwyżkę. Nikt nie doceni a awanse I podwyżki to sobie trzeba wychodzić czy to chodząc na kawę i p--o z przelozonymi, czy zwyczajnie
źródło: 1000036623
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord