Aktywne Wpisy

To już 112 dzień mojej tułaczki . Wczoraj było chyba epicentrum kryzysu siły , ledwo co szedłem już z samego rana, pomogła cała laska kiełbasy niby peperoni. Miałem zjeść tylko kawałek na zamoczenie zęba , ale poszła cała . Potem walnąłem się w trawę tam gdzie akurat zatrzymałem się na chwilę . Odzyskałem siły po pół godzinnej drzemce , i czułem się o wiele lepiej. Jedynie pod wieczór znów opadłem z sił
źródło: image_picker_9401CF0F-FD77-4C24-B2DA-6EEAFCD0D576-11406-0000014F8357BB2F
Pobierz
Vezz +2
#kiszak
Takie luzne pytanko do szanownego grona ekspertow ode mnie nie zwiazane z kiszakiem, ale za to zwiazane z gejmingiem. Taguje tylko kiszak bo na innych tagach jest pelno gamingowych turystow na ktorych opinii mi nie zalezy.
Tutaj moze zaznacze, ze moje odczucia takie byly na dlugo przed wszelakimi leakami i dziwnymi akcjami Rockstara.
Czy tylko mi GTA 6 delikatnie rzecz ujmując lata koło pindola? Nie grzeje mnie ta gra
Takie luzne pytanko do szanownego grona ekspertow ode mnie nie zwiazane z kiszakiem, ale za to zwiazane z gejmingiem. Taguje tylko kiszak bo na innych tagach jest pelno gamingowych turystow na ktorych opinii mi nie zalezy.
Tutaj moze zaznacze, ze moje odczucia takie byly na dlugo przed wszelakimi leakami i dziwnymi akcjami Rockstara.
Czy tylko mi GTA 6 delikatnie rzecz ujmując lata koło pindola? Nie grzeje mnie ta gra

Czy ktoś z Was czytając to co ukraińcy piszą o Polakach w sieci tez zaczyna się martwić o naszych stepowych przyjaciół?
Czy ktoś pamięta ten okropny polandball w którym ukraineball czyszcząc toaletę podśpiewuje antypolskie "jeszcze polsza nie zginęła, ale zginąć musi"? Oby to się nie skończyło dla naszych sąsiadów jak w tym komiksie, prawda?
Podsumowując, wyciąganie wniosków na temat całych społeczeństw w oparciu o źródło, które niejako żyje z zaburzania
Podsumujmy - oficjalne zachowania rządu ukraińskiego w stosunku do Polski (osobny wagon Tuska, wypowiedzi zelenskiego
Czy jeśli moje wpisy się tu nie pojawiają to znaczy że mam jakiegoś bana? @Fattek xD Nie wierzę że sam wierzysz w to co piszesz, to musi być żart albo po prostu agenda tego od ciebie wymaga xD
Typowe.
Polecam sprawdzic, jakie tam jest bagno
Translation:
In the streets of Polish cities, a so-called "Kamratska National Guard" has appeared, which tries to imitate police uniforms with its own
źródło: 1000009451
PobierzCzy na tagu #ukraina jest chociaz JEDEN ukrainiec i moze mi to wytlumaczyc? Z czego to wynika?