Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +82
#heheszki
CO SPRAWIA że robiąc to jako bogaty masz klasę a gdy robisz to samo jako biedny sięgnołeś dna?
Ja zacznę:
1. Gdy twoimi dziećmi opiekują się obcy ludzie.
2. Mieszkasz w starym domu.
3.
4.
CO SPRAWIA że robiąc to jako bogaty masz klasę a gdy robisz to samo jako biedny sięgnołeś dna?
Ja zacznę:
1. Gdy twoimi dziećmi opiekują się obcy ludzie.
2. Mieszkasz w starym domu.
3.
4.

Jestem tak stary że pamiętam jak ludzie wieszali płyty CD na wewnętrznym lusterku bo myśleli że wiązka lasera odbije się od kolorowej płyty i oszuka wynik z radaru policyjnego XDDDD
#gimbynieznajo
#gimbynieznajo
źródło: 1000021688
Pobierz

Czy ktoś z Was czytając to co ukraińcy piszą o Polakach w sieci tez zaczyna się martwić o naszych stepowych przyjaciół?
Czy ktoś pamięta ten okropny polandball w którym ukraineball czyszcząc toaletę podśpiewuje antypolskie "jeszcze polsza nie zginęła, ale zginąć musi"? Oby to się nie skończyło dla naszych sąsiadów jak w tym komiksie, prawda?
Podsumowując, wyciąganie wniosków na temat całych społeczeństw w oparciu o źródło, które niejako żyje z zaburzania
Podsumujmy - oficjalne zachowania rządu ukraińskiego w stosunku do Polski (osobny wagon Tuska, wypowiedzi zelenskiego
Czy jeśli moje wpisy się tu nie pojawiają to znaczy że mam jakiegoś bana? @Fattek xD Nie wierzę że sam wierzysz w to co piszesz, to musi być żart albo po prostu agenda tego od ciebie wymaga xD