Aktywne Wpisy

mielonkazdzika +84
Taka sytuacja.
Mamy gości, pytam się, co lubią jeść, oni na to, że spaghetti. To kupiłem składniki i robię, oni z pytaniem, że jak to bez Bolognese, ja na to, że no spokojnie, właśnie robię Bolognese, dokładnie Ragu Bolognese wołowe. Oni, że jak to bez Bolognese, ja na to, że przecież robię, oni, że to tak się nie robi, że Bolognese się kupuje takie słoiki. To wyjaśniam, że robię ze składników zamiast
Mamy gości, pytam się, co lubią jeść, oni na to, że spaghetti. To kupiłem składniki i robię, oni z pytaniem, że jak to bez Bolognese, ja na to, że no spokojnie, właśnie robię Bolognese, dokładnie Ragu Bolognese wołowe. Oni, że jak to bez Bolognese, ja na to, że przecież robię, oni, że to tak się nie robi, że Bolognese się kupuje takie słoiki. To wyjaśniam, że robię ze składników zamiast
źródło: 1000071915
Pobierz
skdmaskoilopll +464
źródło: 1000002743
PobierzKim ??
- Json 57.8% (489)
- Lucia 42.2% (357)

Czy ktoś z Was czytając to co ukraińcy piszą o Polakach w sieci tez zaczyna się martwić o naszych stepowych przyjaciół?
Czy ktoś pamięta ten okropny polandball w którym ukraineball czyszcząc toaletę podśpiewuje antypolskie "jeszcze polsza nie zginęła, ale zginąć musi"? Oby to się nie skończyło dla naszych sąsiadów jak w tym komiksie, prawda?
Podsumowując, wyciąganie wniosków na temat całych społeczeństw w oparciu o źródło, które niejako żyje z zaburzania
Podsumujmy - oficjalne zachowania rządu ukraińskiego w stosunku do Polski (osobny wagon Tuska, wypowiedzi zelenskiego
Czy jeśli moje wpisy się tu nie pojawiają to znaczy że mam jakiegoś bana? @Fattek xD Nie wierzę że sam wierzysz w to co piszesz, to musi być żart albo po prostu agenda tego od ciebie wymaga xD
Typowe.
Polecam sprawdzic, jakie tam jest bagno
Translation:
In the streets of Polish cities, a so-called "Kamratska National Guard" has appeared, which tries to imitate police uniforms with its own
źródło: 1000009451
PobierzCzy na tagu #ukraina jest chociaz JEDEN ukrainiec i moze mi to wytlumaczyc? Z czego to wynika?