@RitmoXL: i stronka była przejrzysta, i AMA działało, i poziom był wyższy (odpaliłem teraz główną, ukraina - lekarze - ukraina - ukraina - izrael - kryzys w hiszpanii - ai - butelkomaty - ukraina. To już nie portal tworzony przez użytkowników a kolejny internetowy szmatławiec nabijający wyświetlenia reklam na negatywnych doświadczeniach).
@atteint: tęsknię za Leszke, szkoda że go tu już go nie ma, śmiesznie było. Nie ma też masy użytkownik z którymi na starym koncie mirkowalem, wiele osób również już nie żyje. Smutno się zrobilo na tym portalu, tylko nienawiści, agresja i walka o to kto gorszy.
https://streamable.com/1oe1xa Smordziarze nigdy się nie nauczą, na ja p------e, są ścieżki i nie da się jeździć bo smordzarz i tak wyjedzie.
Żałuję tylko że nie w-------m mu bidonem, bo akurat miałem stary dziurawy i nie byłoby żal, ale i tak wygarnąłem smordziarzowi że s--------ł jak p------y xDDDD
kupiłem sobie stołek składany taborcik mini drabinkę niby niepotrzebne bo wszędzie sięgam ale wreszcie będę mógł siupnąć jak coś robię przy aucie albo roweryku a z czasem może i zacznę go nosić ze sobą bo ma cool rączkę i to wszystko za 18.99 nie kupiłem za to wycieraczek ponownie ale to nie szkodzi ważne że jest stołek
gdy w ogóle ludzie mieli tu konta.
Gdy był tu leszke to był peak portalu.
Nie ma też masy użytkownik z którymi na starym koncie mirkowalem, wiele osób również już nie żyje. Smutno się zrobilo na tym portalu, tylko nienawiści, agresja i walka o to kto gorszy.
To już nie wróci xD
Wersji 2.0 mocno osłabiła stronę a moderacja ewidentnie stara się jeszcze bardziej dobić to miejsce