hell-frozen-rain hell-frozen-rain wczoraj, 14:36:34 via Wykop 0 + @Mechamaru: przecie Bagnet mówił osobiście jakienkonto nowe ma Remlezar, a Ty nie wiesz?
Mechamaru Mechamaru wczoraj, 14:39:57 via Wykop 1 + @Superstitio: https://mirkoprofil.v990.net/ i przełączyć na dodatkowe informacje o profilu@hell-frozen-rain: Ja nie wiem
hell-frozen-rain hell-frozen-rain wczoraj, 14:41:22 via Wykop 0 + @Mechamaru: widocznie Ci nie ufał ʕ•ᴥ•ʔ
Mechamaru Mechamaru wczoraj, 14:43:12 via Wykop 0 + @hell-frozen-rain: Z tego co wiem, to remlezar nigdy naprawdę nie wrócił na tag
jezdzilemmercemipalilempopularne jezdzilemmercemipalilempopularne wczoraj, 14:46:19 via Wykop 1 + @Mechamaru: Połowa mojej analizy to bzdury jakieś i nieprawda.
hell-frozen-rain hell-frozen-rain wczoraj, 14:46:52 via Wykop 1 + @Mechamaru: ja wiem tylko że ten tag z teatru zamienił sie w psychiatryk, bo scenarzyste przerosły jego zamiary.
Mechamaru Mechamaru wczoraj, 14:47:10 via Wykop 1 + @jezdzilemmercemipalilempopularne: W istocieMirkoprofil służy tylko do celów rozrywkowych i nie powinien być traktowany jako profesjonalna analiza psychologiczna.
Hmmm
źródło: 1000256299
Pobierz@hell-frozen-rain: Ja nie wiem