Aktywne Wpisy

annlupin +44
dzisiaj zamiast misia będzie Zosia co już z nami nie mirkuje
założyłam tutaj konto w dzień kiedy ją znalazłam a dzisiaj wrzucam ostatnie zdjęcie
#annlupinpisze
założyłam tutaj konto w dzień kiedy ją znalazłam a dzisiaj wrzucam ostatnie zdjęcie
#annlupinpisze
źródło: 20260702_125928
Pobierz
wybryk_natury +84

Dwójka bandytów zatrzymana przez kontrterrorystów.
Jeden z nich to Adam C. ps. Cycu, gangster z więzienną przeszłością, dziś bokser walczący na gołe pięści, związany z bojówkami @gromdatv, wrocławski gangster, który ma za sobą odsiadkę w więzieniu.
Drugi to pseudokibic, walczący w MMA.
"Wyborcza" poznała szczegółową relację o tym, co zdarzyło się koło sklepu sieci Żabka. Anastasia i Maksym byli na spacerze. Ona weszła do sklepu. Kupiła coś do picia i zamówiła hot doga. Czekając na jego przygotowanie, wzięła ze sklepowej półki bułkę i stanęła za kobietą, którą obsługiwała sprzedawczyni.
W pewnej chwili wszedł przed nią dobrze zbudowany mężczyzna w ciemnej koszulce. Na ujawnionym w sieci nagraniu z pobliskiego bloku można go poznać po bandażu na lewej nodze. To właśnie Adam C. jeden z zatrzymanych. W sklepie był z kolegą, nieco wyższym, w czerwonej koszulce bez rękawów.
Nastia zwróciła mięśniakowi z bandażem na nodze uwagę, że jest kolejka, która obowiązuje wszystkich. Położyła na blacie swoją bułkę i sprzedawczyni obsłużyła ją w pierwszej kolejności. Ukrainka stała jeszcze chwilę w sklepie. Mięśniak z bandażem i jego kolega w czerwonej koszulce już wychodzili ze sklepu. Nastia usłyszała wulgarny komentarz, odruchowo spojrzała w stronę mężczyzn.
- Co się patrzysz - usłyszała. W tym momencie mężczyzna w czerwonej koszulce podszedł do niej i zbliżył swoją twarz do jej twarzy. Ona się wystraszyła.
- Ty jesteś z Ukrainy - spytał ją mięśniak z bandażem.
Ze strachu zaprzeczyła.
Dwaj mężczyźni wyszli ze sklepu. Ona - cały czas czekając na hot doga - poszła do auta, przy którym czekał jej chłopak Maksym, by zostawić mu picie i bułkę. Usłyszała wyzwiska pod swoim adresem i odzywki do narzeczonego: "won na wojnę".
Zdenerwowana pokazała mężczyznom środkowy palec i poszła do sklepu po hot doga. Gdy wracała do samochodu, postanowiła włączyć kamerę w telefonie. Pierwsze sekundy nagrania pokazują, jak mięśniak z bandażem na nodze uderza pięścią w twarz Maksyma. Po chwili widać, że obok stoi kolega w czerwonej koszulce. W lewej ręce trzyma puszkę z piwem.
Po chwili odstawia puszkę na ziemię. Kamera pokazuje jego prawą rękę, zaciskającą się w pięść, zamach i potężny cios w głowę Anastasii. Dziewczyna zaczyna płakać.
Mniej więcej w tym czasie mieszkaniec pobliskiego bloku musiał usłyszeć hałasy i zaczął nagrywać. Film, który w sieci pojawił się w niedzielny wieczór, pokazuje dalszy ciąg zajścia. Nastia dostała jeszcze co najmniej dwa ciosy. Tym razem od mięśniaka z bandażem na nodze.
Zaczęła wzywać pomocy. Scenie przygląda się para stojąca przy jasnozielonym sportowym aucie. On ma żółtą koszulkę i pomarańczowe spodenki. Nastia słyszy, jak kobieta mówi do mężczyzny w żółtej koszulce: "daj mi psa". On oddaje jej zwierzaka i podbiega do dwóch mężczyzn okładających Maksyma. Ten, leży już na ziemi.
Mężczyzna w żółtej koszulce zaczyna kopać jej leżącego chłopaka w głowę. Po chwili wraca do auta, wsiada za kierownicę, jego dziewczyna z psem wsiadają obok i odjeżdżają. Mięśniak z bandażem na nodze i damski bokser w czerwonej koszulce spokojnie odchodzą.
Drugi z zatrzymanych to właśnie ten w żółtej koszulce ze sportowego samochodu. x.com/i/status/20818…
@KwasneJablko: Ten w---w na kontakt wzrokowy zawsze przypomina mi o gorylach. Nie wolno gapić się prosto w oczy gorylowi, bo ten łapie tak dużą agresję że może dosłownie rozwalić klatkę i zabić człowieka. To samo jest z patusami, kontakt wzrokowy odpala u nich ten prymitywny odruch
Straszą tymi gejami, a jakoś nigdy nie słyszałem żeby kogoś zaatakowało jakieś "homokomando" za to "ultra prawicowi debile" zdążają się nader często.
@KwasneJablko: Widzę teraz mem z tym gościem, co chciał w-----ć jamnika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KwasneJablko: ech, za każdym razem
Tylko nie piszcie debile że ich usprawiedliwiam
J----e ogry.
Ale swoją drogą spora w tym wina laski-idiotki, która na żadnym etapie nie ustąpiła i pokazała tym ogrom faka, widząc z kim ma do czynienia, czym skazała swojego chłopaka (i o dziwo, siebie) na w------l.
Pokazała faka i poszła do sklepu xD podczas gdy jej facet był oczywistym celem takich idiotów. Na jego miejscu bym z nią poważnie pogadał, bo to że miała rację to jedno, ale
Co za porównanie, takie zupełnie niepasujące do kontekstu.
Jak facet widzi nabuzowanego, nasterydowanego ogra to siedzi cicho, bo z reguły coś tam widział podobnego w swoim życiu i wie, co się wydarzy w razie eskalacji konfliktu. Jest to logiczne i każdy, kto lubi swoje zęby to wie, że z agresywnymi chamami po prostu nie wchodzi się w konflikty o błahostki, bo nie warto.
Niektórym kobietom się za to wydaje,
Nie wiem, co ma tu do rzeczy ogół i "nasz piękny kraj", gdzie zwracam uwagę na brak zdrowego rozsądku tej laski.
Kłamstwem jest, że każdy, kto u nas postanowi się odezwać jest skazany na ostracyzm i tak dalej, nie wiem skąd to wziąłeś.
Wielokrotnie zwracałem komuś uwagę i przynosiło to rezultat, było pożyteczne społecznie i sprawiedliwe.
Ale tutaj mamy sytuację, gdy zwrócenie uwagi, zamiast jakiejś zdrowej reakcji, wywołuje ewidentną agresję z drugiej
Hmm, z doświadczenia życiowego? Obserwacji różnych dyskusji w internecie? To, że Ty po zwróceniu komuś uwagi nie oberwałeś słownie/fizycznie nie oznacza, że problemu w społeczeństwie nie ma. Jest, coraz większy i eskaluje w zastraszającym tempie.
Brauniarze-dałniarze i k0nfederuscy będą teraz twierdzić, że w Polsce nie ma żadnego problemu? Że nie ma pobić na tle narodowościowym i nie ma szczucia na Ukraińców?
Takie teksty to sobie możecie rzucać do tego waszego bydła kacapskiego.