Aktywne Wpisy

PiotrFr +153
Żona wyprowadziła się w sobotę,.zaczyna się nowe życie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykop30plus #wykop40plus #urodziny #chwalesie
#wykop30plus #wykop40plus #urodziny #chwalesie
źródło: 1000040092
Pobierz
Guminator +57
#trzecieoko #gif #policja #finlandia
Krótko,
Fiński policjant stracił do rowu 15-latka bez uprawnień, jadącego motorowerem bez tablic. Nastolatek uczestniczył w zlocie motorowerowym i próbował uciekać przed policją.
Nastolatek jest podejrzewany o rażące zagrożenie bezpieczeństwa ruchu i prowadzenie bez uprawnień.
Policjant
Krótko,
Fiński policjant stracił do rowu 15-latka bez uprawnień, jadącego motorowerem bez tablic. Nastolatek uczestniczył w zlocie motorowerowym i próbował uciekać przed policją.
Nastolatek jest podejrzewany o rażące zagrożenie bezpieczeństwa ruchu i prowadzenie bez uprawnień.
Policjant
źródło: animation - 2026-08-10T205156.979
Pobierz

#ukraina #wroclaw
Nagranie z telefonu dziewczyny.
Edit : możliwy fejk?
Komentarz usunięty przez moderatora
No ale znalazłem to na Twitter
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@maniac777: na front, najlepiej bez broni
@lycaon_pictus: coraz większe wrażenie robi na mnie to AI, że wstawione w tło auto (ten mustang) miało tablice faktycznie zgadzające się z UFG
Pojazd o podanym numerze rejestracyjnym DWR6266H posiadał w danym dniu następujące ubezpieczenie OC w ruchu krajowym:...
Dla pojazdu: FORD MUSTANG
2. Nikt mi nigdy nie w----ł na komendzie, tylko raz dostałem mandat za prędkość(słuszny). Ale jeśli masz wiedzę o takich rzeczach to na pewno byłeś już z tym w Prokuraturze.
@Aleale2: Mam wrażenie że albo jesteś jednym z tych patusów, albo podobnie jak u nich głowę masz po to by uszy miały się czego trzymać.
Nawet mocniejsze tylko wiedzą gdzie bić