@KwasneJablko: @revoolution Prawdopodobnie były dwa "starcia" jedno po drugim. Myślę że ktoś, kto nagrywał z okna nie stwierdził sobie nagle "a to sobie nagram bo zarz coś będzie" tylko widział początek przebiegu wypadków i pierwsze ciosy i dopiero zaczął nagrywać i widzimy na nagraniu z okna jedynie drugą część starcia. Broniący też wiedział czego się spodziewać i w drugiej części miał już pod ręką paralizator. Dodatkowo to nagranie dziewczyny
@maniac777: ciekawe o co poszło a bójka słaba,Wykop k---a dałny internetowe bójek nie widziało i spamują byle gównem od rana.Takie pobicia to na polskiej komendzie bez konsekwencji są.
@KwasneJablko: Ai, ale winszuję komuś, że chciało się tak dokładnie odtwarzać. Po czym poznałem? Zobacz jak dziwne tu są rolety na oknach w bloku pod koniec.
1. Zrozumiałem Twój post tak, że policja się tym nie zajmie, pomimo materiału i sprawców już wykrytych. 2. Nikt mi nigdy nie w----ł na komendzie, tylko raz dostałem mandat za prędkość(słuszny). Ale jeśli masz wiedzę o takich rzeczach to na pewno byłeś już z tym w Prokuraturze.
ciekawe o co poszło a bójka słaba,Wykop k---a dałny internetowe bójek nie widziało i spamują byle gównem od rana.Takie pobicia to na polskiej komendzie bez konsekwencji są.
@Aleale2: Mam wrażenie że albo jesteś jednym z tych patusów, albo podobnie jak u nich głowę masz po to by uszy miały się czego trzymać.
#ukraina #wroclaw
Nagranie z telefonu dziewczyny.
Edit : możliwy fejk?
Komentarz usunięty przez moderatora
No ale znalazłem to na Twitter
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@maniac777: na front, najlepiej bez broni
@lycaon_pictus: coraz większe wrażenie robi na mnie to AI, że wstawione w tło auto (ten mustang) miało tablice faktycznie zgadzające się z UFG
Pojazd o podanym numerze rejestracyjnym DWR6266H posiadał w danym dniu następujące ubezpieczenie OC w ruchu krajowym:...
Dla pojazdu: FORD MUSTANG
2. Nikt mi nigdy nie w----ł na komendzie, tylko raz dostałem mandat za prędkość(słuszny). Ale jeśli masz wiedzę o takich rzeczach to na pewno byłeś już z tym w Prokuraturze.
@Aleale2: Mam wrażenie że albo jesteś jednym z tych patusów, albo podobnie jak u nich głowę masz po to by uszy miały się czego trzymać.
Nawet mocniejsze tylko wiedzą gdzie bić