ta na pewno xD na rynku pracy w Polsce ludzie czytają na goworku o mobbingu a i tak idą do takiej firmy.
@BananowyKrol: Z drugiej strony, jakich opinii można spodziewać się na goworku? Ilu pracodawcom, z których byłeś zadowolony, wystawiłeś pozytywny komentarz na którymś z portalów?
@BananowyKrol: gowork to pomyłka. Kiedyś nie miałem pracowników a wylew opinii od pracowników. A potem telefony od gowork że jak zapłacę to sobie usunę
@BananowyKrol: ale to akurat nic dziwnego, bo negatywne recenzje są czymś standardowym w wielu firmach, ponadto są usuwane. A jak widzę takie słodko pierdzące opinie to sama tam nie idę, bo wiem że ktoś z tej firmy to wrzucił i że musi tam być naprawdę źle, że aż firma reklamuje się na gowork.
Absolutnie najgorsze kołchozy w jakich pracowałam miały same pozytywne recenzje, w trybie słodkopierdzącym.
@BenCyrkowiec: Bo niektóre firmy mają wywalone na te opinie, zwłaszcza kołchozy bo ludzie albo ukraincy i tak tam przyjdą pracować. Moja zarządza marketingiem w małej firmie i jak chcesz usunąć negatywa to kontaktujesz się z goworkiem, płacisz i masz usunięty komentarz.
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
Chociaż ten avatar taki mało polski więc pewnie mem tłumaczony.
@BananowyKrol: czytają, ale co zrobisz, jak wszystkie firmy w okolicy mają takie opinie xd
@BananowyKrol: Z drugiej strony, jakich opinii można spodziewać się na goworku? Ilu pracodawcom, z których byłeś zadowolony, wystawiłeś pozytywny komentarz na którymś z portalów?
@BananowyKrol: wiele razy przerwalem proces rekrutacyjny przez opinie o firmie
Miesiac pozniej sprawdzam I usuniete xD
Absolutnie najgorsze kołchozy w jakich pracowałam miały same pozytywne recenzje, w trybie słodkopierdzącym.
Jedno z lepszych firm