Mr_Przyjemny
904
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
BananowyKrol
@Mr_Przyjemny: ta na pewno xD na rynku pracy w Polsce ludzie czytają na goworku o mobbingu a i tak idą do takiej firmy.

Chociaż ten avatar taki mało polski więc pewnie mem tłumaczony.
473
PanOko
@BananowyKrol: nie czytają, bo pracodawca płaci goworkowi, a ten usuwa nieprzychylne komentarze
249
Pomarancza_2310
na rynku pracy w Polsce ludzie czytają na goworku o mobbingu a i tak idą do takiej firmy

@BananowyKrol: czytają, ale co zrobisz, jak wszystkie firmy w okolicy mają takie opinie xd
18
mandanda
ta na pewno xD na rynku pracy w Polsce ludzie czytają na goworku o mobbingu a i tak idą do takiej firmy.

@BananowyKrol: Z drugiej strony, jakich opinii można spodziewać się na goworku? Ilu pracodawcom, z których byłeś zadowolony, wystawiłeś pozytywny komentarz na którymś z portalów?
17
AnanasowyOcelot
ludzie czytają na goworku o mobbingu a i tak idą do takiej firmy

@BananowyKrol: wiele razy przerwalem proces rekrutacyjny przez opinie o firmie
9
enzomatrix
@mandanda: to by mogło oznaczać, że jak nie ma opinii o danej firmie, to jest tam całkiem spoko i można aplikować.
3
barbarianAx
@PanOko: mój nie płaci, dlatego ma uczciwe, solidne 1.5/5
3
NewBlueSky
@PanOko: ja jak sie zwalnialem to wbilem zobaczyc jakie sa opinie. Czytam I mysle ale rel, dopiero teraz pisza jak jest.

Miesiac pozniej sprawdzam I usuniete xD
3
Nefju
@PanOko: u mnie w robocie HR jest oddelegowany do moderowania komentów na gowork ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
Szczepson666666
@BananowyKrol @PanOko przecież gowork to największy ściek xd ktoś te opinie tam bierze na poważnie?
1
Shatter
@BananowyKrol: @PanOko każda firma na gowork ma komentarze o mobbingu. Inflacja mobbingu postępuje, ludzie nie wierzą
1
Artic
@BananowyKrol: gowork to pomyłka. Kiedyś nie miałem pracowników a wylew opinii od pracowników. A potem telefony od gowork że jak zapłacę to sobie usunę
1
piotr-glabik
@Mr_Przyjemny: Mistrz ʕ•ᴥ•ʔ
0
cielak44
@Mr_Przyjemny: też bym się bał tego ch uja
0
Cozwykopem
Cozwykopem
@BananowyKrol: ale to akurat nic dziwnego, bo negatywne recenzje są czymś standardowym w wielu firmach, ponadto są usuwane. A jak widzę takie słodko pierdzące opinie to sama tam nie idę, bo wiem że ktoś z tej firmy to wrzucił i że musi tam być naprawdę źle, że aż firma reklamuje się na gowork.

Absolutnie najgorsze kołchozy w jakich pracowałam miały same pozytywne recenzje, w trybie słodkopierdzącym.

Jedno z lepszych firm
0
BenCyrkowiec
BenCyrkowiec
@PanOko: gownoprawda, w Łodzi nic nie usuwają
0
Kulki
@BenCyrkowiec: Bo niektóre firmy mają wywalone na te opinie, zwłaszcza kołchozy bo ludzie albo ukraincy i tak tam przyjdą pracować. Moja zarządza marketingiem w małej firmie i jak chcesz usunąć negatywa to kontaktujesz się z goworkiem, płacisz i masz usunięty komentarz.
0
niebieskipatyk
@Mr_Przyjemny: wystarczy napisać, że firma nie płaci na czas
0
dzinkers
@NewBlueSky u mnie robili czystki do roku wstecz, "najnowsze" opinie jakie zostawili to jakieś pytania z 2025 xd
0
BenCyrkowiec
BenCyrkowiec
@Kulki: a kto tam pracować jak nie ludzie?
0