Aktywne Wpisy

Caban1908 +341

asdfghjkl +14
Z takich ciekawostek to mam do dziś pamiątkę z czasów szkoły podstawowej. Naderwany płatek lewego ucha po tym jak mnie nauczycielka od matematyki wytarmosiła za ucho za gadanie na lekcji. Zrosło się, ale bliznę mam tam niewielką. Oczywiście łojcu się nie poskarżyłem, bo alternatywą była jeszcze reprymenda od niego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Takie czasy były.

źródło: image_picker_C37640DE-F0A5-447D-812F-CB5E5B7A4CF1-2372-000043B85B12B914
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Później koło 40 chłopy się zapuszczaja, to prawda.
@codziennaKasia: Ona nigdy nie była normalna. To że jest chuda to od wódy i papierosków. W głowie przeciąg
Komentarz usunięty przez moderatora
Chciałeś napisać szczupła laska, a nie normalna. Ona praktycznie zawsze są takim samym patusem, a nawet gorszym, jak ich partner.
@wujcio_dobra_rada: rozwiń proszę, co w jego sylwetce wskazuje, że to trening, a nie opuchlizna typowego amatora tłustego żarcia i regularnego piwa/wódki
Tak, wszystkie kobiety lubią takich prosiaków, tak samo jak wszyscy faceci uwielbiają laski ukrainian style ze skośnymi oczami i napompowanymi ustami.
@everythingisunusuallytaken: ale ładnie napisane, poetycko wręcz, mógłby to być jeden z wersów piosenki jakiejś Sanah czy innego Dawida Podsiadło
w sumie do rapowego kawałka jakiegoś Łony też by pasowało xD winszuję!