Aktywne Wpisy

Mileniusz +2
#matematyka zgłupiałem chyba na starość, czy to się da rozwiązać bez podanych szerokości u góry?
źródło: temp_file787883206521497926
Pobierz
JamesJoyce +3
#programista15k #programowanie #it #pracait
Skąd na tagu taki zachwyt nad UOP? Od pewnych zarobków różnica na rękę jest liczona w dziesiątkach tysięcy pln. Dodatkowo przed czym broni UOP? Można wywalić od ręki, dokładnie jak kontraktora. Jedyna fajna opcja to składki emerytalne. UOP ma sens jak masz 40 lat, spłacony dom i stabilną sytuację życiową.
Skąd na tagu taki zachwyt nad UOP? Od pewnych zarobków różnica na rękę jest liczona w dziesiątkach tysięcy pln. Dodatkowo przed czym broni UOP? Można wywalić od ręki, dokładnie jak kontraktora. Jedyna fajna opcja to składki emerytalne. UOP ma sens jak masz 40 lat, spłacony dom i stabilną sytuację życiową.

źródło: comment_p6f3rl88jXNJ34f2gK9yDPW0E4koh0L6.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Abstrahując od tego , gratuluję umiejętności dyskusji normalnym językiem.
Komentarz usunięty przez autora
Np.
Jeżeli nie wprowadzą systemu nagradzania pozytywnych zachowań czy prostych korzyści dla graczy to nie ma szans żeby gracze sami z siebie pomagali obcym. Sam dostałem pare razy kulke w plecy od potrzebujących xD
@smieszko_pierwszy: Jasne, na pewno coś się da zrobić. Tylko czy król Hall zechce się tego podjąć w swej łaskawości, tego nie wie nikt :)
@smieszko_pierwszy: Bo w tej grze chodzi o to że nie można nikomu ufać...
Spora część ludzi tak bardzo nie ufa, że muszą korzystać z cheatów.
no bo każdy może powiedzieć "siema jestem przyjacielem" a potem pakuje ci kule w
Argumenty typu - jak ci się nie podoba to spadaj są słabe. Jeszcze brakuje mi zdania ze to Alpha.
Jeżeli ekipa Deana nie spróbuję jakiegoś rozwiązania to będzie zwykłe pójście na łatwiznę i zmarnowanie potencjału
@smieszko_pierwszy: ale to nie jest słaby argument. Brak zaufania i przetrwanie to główny filar tej gry wszystko kręci się wokół tego. Nie da się tego zmienić bo całkowicie zmieniło by to grę.
Nie wszystko jest dla każdego i dlatego ta gra widocznie nie jest dal ciebie
Ty nie mów ludziom, co jest sednem gry, bo to jest rzecz subiektywna. W pełni rozumiem, że np. są tacy, co nie lubią strzelać do mało inteligentnych enpeców i preferują żywy nieprzewidywalny cel. Zawsze to jakieś wyzwanie. I można się wyżyć na