✨️ Ile można zarobić jako kierowca Ubera lub Bolta w Warszawie?Ⓘ Potrzebuję znaleźc pracę 'na już' i mysle nad jeżdzeniem na bolcie / uberze w warszawie.
W internecie rózne opinie i historie. Czy ktoś z pierwsze ręki może mi powiedzieć ile realnie idzie zaroboć jako kierowca? Musiałbym wynajmować auto bo nie stać mnie aktualnie na zakup
taktyk. Podejrzewam, że na wynajętym to okolice minimalnej, więc jedynie j------m po 12h+ da się tam cokolwiek zarobić.
Parę lat temu zrobiłem sobie 2tyg test własnym autem, to coś mi się kojarzy koło 25zł/h (w sobotę zrobiłem jakieś 470zł, to wyszło blisko 2x więcej niż w tygodniu) z czego jeszcze trzeba było kupić paliwo + u ciebie wynajem auta. Ale też często jeździłem w nocy po pracy, więc nie patrz na to
Potrzebuję znaleźc pracę 'na już' i mysle nad jeżdzeniem na bolcie / uberze w warszawie.
W internecie rózne opinie i historie. Czy ktoś z pierwsze ręki może mi powiedzieć ile realnie idzie zaroboć jako kierowca? Musiałbym wynajmować auto bo nie stać mnie aktualnie na zakup
#pytanie #pracbaza #praca #kiciochpyta #kierowca #uber #bolt #motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Podejrzewam, że na wynajętym to okolice minimalnej, więc jedynie j------m po 12h+ da się tam cokolwiek zarobić.
Parę lat temu zrobiłem sobie 2tyg test własnym autem, to coś mi się kojarzy koło 25zł/h (w sobotę zrobiłem jakieś 470zł, to wyszło blisko 2x więcej niż w tygodniu) z czego jeszcze trzeba było kupić paliwo + u ciebie wynajem auta. Ale też często jeździłem w nocy po pracy, więc nie patrz na to