Aktywne Wpisy

lubie-sernik +122
Trzy miesiące temu rozstałem się z różową po 13 latach związku.
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak

jest taki trener personalny z internetu, a raczej był. Nie lubiłem gnoja strasznie, wkurzał mnie jego styl mówienia, maniera itd. ale za dziecka kiedyś mnie opluł i chciałem się go pozbyć. Umówiłem się z nim na kilka treningów, nie pamiętał mnie. Napisałem mu, że chciałbym kupić sok. Odpisał, że nie ma problemu. Spotkanie nagrałem i poszedłem na policję. Za handel sterydami dostał karę na sztywno ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo tak też szczęśliwie się składa, że mam wadę serca i branie soku mogłoby mnie zabić, a się mnie nie pytał o to, więc miał gdzieś moje zdrowie i życie co zaostrzyło karę. Sajonara trenerku. Teraz ja opluje ciebie zza krat.
#chwalesie #c--------------l #silownia #mikrokoksy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
📒 Notatka moderatora: Ja byłem tymi sterydami xdd
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: ta na pewno xD
ps. to ja byłem tym sokiem