Aktywne Wpisy

vieniasn +14

uncle_freddie +29
Oficjalna mapa poparcia w meczu USA vs BiH
#mecz
#mecz
źródło: af2261b166bf4384846ad3b2b3d7c8e4
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: af2261b166bf4384846ad3b2b3d7c8e4
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Zazdroszczę ludziom którzy od zawsze wiedzieli co chcą robić w życiu #praca albo są w czymś dobrzy albo po prostu to lubią. Jedną z najbardziej frustrujących rzeczy u mnie to że właśnie w niczym nie jestem dobry ale też nic mnie nie interesuje. I teraz mamy kiepski rynek pracy, AI to nawet nie wiem co miałbym robić gdyby mnie zwolnili. Ostatnio słuchałem coś o premierze GTA i programistach pracujących w Rockstar i często myślę że fajnie by było być takim gościem co np. tworzy gry. Tylko problem jest w tym że tacy goście od dzieciaka przejawiali pasje i talent. Nawet jakbym jakimś cudem wyuczył się wszystkiego co potrzeba to taka praca by mnie męczyła bo zawsze musiałbym nadganiać a im to idzie naturalnie go są dobrze i pewnie to lubią. Próbuje swoich sił w #korpo i właśnie się z tym spotykam, że wiele rzeczy nie rozumiem, nie umiem myśleć analitycznie i po prostu się męczę bo zawsze muszę nadganiać, dopytywać czy spędzać 10x więcej czasu nad czymś a wszystkim idzie gładko bo po prostu to jest to w czym są dobrzy, co studiowali i chcieli mniej więcej robić.
#pracbaza #kariera #adhd #prokrastynacja #autyzm #depresja #zainteresowania #hobby #czaswolny #pieniadze #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Będąc spod tagów co OP #autyzm #adhd cenię sobie małe firmy. Rozne procesy, brak sztywnych procedur, ryzyko zastąpienia przez hindusa zerowe, przez AI bardzo bardzo niskie, stabilność szefostwa, mała ilość zmian, mniej współpracowników, a przede wszystkim często uniwersalność stanowisk bo są