Aktywne Wpisy

WielkiNos +265
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kierwa, jak zwykla kobieta z powiatowego wyjezdza do wojewodzkiego to jest to zycie, normalna sytuacja.
Jak milionerka wyjezdza to jest ro metafizyka, spotkanie z Bogiem i strach.
Pewnie Alwaro z baciaty co ja bierze na dwa [...] nie moze jechac czy jak?
#lewandowska #heheszki #patologia #lewandowski
Jak milionerka wyjezdza to jest ro metafizyka, spotkanie z Bogiem i strach.
Pewnie Alwaro z baciaty co ja bierze na dwa [...] nie moze jechac czy jak?
#lewandowska #heheszki #patologia #lewandowski
źródło: 1000103658
Pobierz

Matka mojej dziewczyny.
Moja dziewczyna ma bardzo zażyłą relację ze swoją matką, dosłownie o wszystkim z nią gada, a one jest kobietą mocno oceniającą i opiniującą, ostatnio byliśmy na wyjeździe to bez przerwy pisanie z mamusią o moim zachowaniu, co robię, jak się czuję, jak ona się czuje itp. wiem, bo widziałem wiadomości. To jest normalne, że 20+ dziewczyna o wszystkim musi informować swoją rodzicielkę? Ja rozumiem dać znać w temacie tego, że jest wszystko okej, ale relacjonowanie tego jaki miałem humor w dniu X a jaki miałem humor w dniu Y to trochę przesada. ogólnie nie mam złego kontaktu z tą kobietą ale raczej jest to robione z obu stron z dystansem bez większych szczegółów bądź wnikania, ale denerwuje mnie to, że ona chce wszystko wiedzieć o wszystkim a moja dziewczyna jej to mówi i nie widzi w tym problemu.
#zwiazki #rozowepaski
#tinder
#logikarozowychpaskow
#s--s
#p0lka
#niebieskiepaski
#podrywajzwykopem
#blackpill
#milosc
#logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Nieodcięta pępowina. A blakpyl do wora, wór do jeziora
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Jak jsj matka nie doradza w kwestii związku to pół biedy, ale imo dorośli ludzie nie powinni ze wszystkim latać do swoich starych żeby się im zwierzać
wyimaginowany przykład:
ja mówię do niej - "będzie ulewa, zamknij okno"
ona dzwoni do matki - "przestraszył sie że będzie ulewa i zaczął krzyczeć na mnie że mam zamknąć
@mirko_anonim:
To jest na maxa chore, ja bym dał sobie spokój a już na pewno bym nie wchodził w małżeństwo, dopóki by się tego nie pozbyła (w co nie wierzę).
Ty nie chodzisz z 2 osobami, tylko z jedną.
Poza tym napisałeś "musi". Zmusza ją do szczegółów? XDDDD