Wpis z mikrobloga

@jannlkkk: blackpill=metroseksualna pedaliada, chłopcy wysmarowani samoopalaczem którzy są o krok od robienia sobie liftingu pośladków i operacji powiększania ust, bo mają obsesję na punkcie swojego wyglądu. To jak w tym eksperymencie ze szczurami, gdzie samce zaczęły tracić męskie atrybuty i jedyne czym się zajmowaly, to lizanie futerka
  • Odpowiedz
  • 13
@cocklush69: Nawet czlowieku mi ciebie szkoda. Blackpill to fakty naukowe ktore ludzoe wykorzystuka na swoja korzyść.
Chady mają latwiej w zwiazkach i nie da sie tmeu zaprzeczyć wystarczy że będą istnieć i już beda mieli atencje. Dlateho część ludzi wykorzystuje to i wykonuja te wszytskie rzeczy by zauwazalnie podniesc swoj poziom atrakcyjnosci. Moze nie do chada ale htn
Natomiast ty masz jakiea urojenia że blackpill jest zły bo odciąga męzczyzn
  • Odpowiedz
@jannlkkk: nie żałuj tego nienawistnika bo on ci i tak wbije nóż w plecy jak tylko się odwrócisz. Znamy tego gagatka od dawna, znika i wraca na tag, jego przymioty - dwulicowy, małostkowy, nieuczciwy, sfrustrowany pozer.
  • Odpowiedz
@jannlkkk: blackpill ma z nauką mniej więcej tyle samo wspólnego co frenologia, zresztą są sobie pokrewne. Do tego tak zwane blackpill science, czyli zbiór rzekomych badań potwierdzających blackpilla, to m.in. ankiety internetowe prowadzone przez firmy kosmetyczne dla nastolatków, nie da się tego obronić i nie da się tego traktować poważnie.

Reszta twojej diagnozy jest tak bardzo nietrafna, ze nie sposób się do niej odniesc. Normalni ludzie nie postrzegają relacji jako
  • Odpowiedz
blackpill ma z nauką mniej więcej tyle samo wspólnego co frenologia, zresztą są sobie pokrewne. Do tego tak zwane blackpill science, czyli zbiór rzekomych badań potwierdzających blackpilla, to m.in. ankiety internetowe prowadzone przez firmy kosmetyczne dla nastolatków, nie da się tego obronić i nie da się tego traktować poważnie.

@cocklush69: blackpill ma swoje manipulacje (jak każda ideologia) oraz swoje wady, ale to że ludzie kierują się genami, kobiety lubią być
  • Odpowiedz
@cocklush69:

czyli zbiór rzekomych badań potwierdzających blackpilla, to m.in. ankiety internetowe prowadzone przez firmy kosmetyczne dla nastolatków

XD
Ze wszystkich opracowan i badan naukowych wybiorę sobie te ktore mi najłatwiej podważyć po to by stwierdzić ze cały zbiór wniosków z którymi sie nie zgadzam, wyśmiać i w-----ć
  • Odpowiedz
@pioter_ciemiezca: to weź se popatrz jakiej jakości są te źródełka w "blackpill science". To są dosłownie ankiety firm kosmetycznych, doslownje artykuły z gównianych gazet, czy dosłownie artykuły z czasopism internetowych. Prawdziwych badań tam jak na lekarstwo. A peer review badań w ogóle nie ma. Przykro mi że ci to psuję, ale tym właśnie jest blackpill
  • Odpowiedz
@cocklush69: K---a, uncels wiki XDDDD
czyli kilka ankiet (ktore rowniez sa częścią metodologii) ma moc zaprzeczeniu reszcie badan naukowych, jedno ci nawet wyzej wkleiłem, ale je osrałeś, jak gołąb.
Przecież ty jesteś upośledzony. To co ty tutaj prezentujesz to jest zwykły szuryzm
  • Odpowiedz
@pioter_ciemiezca: to badanie które wkleiles mówi że poczucie humoru to jedno z kryteriów doboru partnera, to właśnie potwierdza co mówię od początku: dobór partnera to złożony proces i liczy się zespół bardzo wielu cech, rzadko kiedy jedna izolowana cecha jest decydująca. Blackpillowcy mówią że wzrost, uroda twarzy, albo jakieś absurdy w stylu kąt nachylenia oczu. A jeżeli uważasz że incels Wiki to nierzetelne źródło informacji, to witaj po mojej stronie
  • Odpowiedz