Wpis z mikrobloga

@jannlkkk: metoda sokratejska nie znajduje zastosowania w złożonych zagadnieniach, a zatem z szacunku do szczątków twojego intelektu, oszczedze ci wprowadzania samego siebie w błędne postrzeganie złożonych kwestii jako determinowane przez izolowane cechy.

To tak jak z samochodami. Wszyscy wola szybkie samochody niż wolne, ale to prawie nigdy nie jest główne kryterium doboru auta, chyba że się jest małolatem. Mam nadzieję że wyjaśniłem gdzie błądzisz.

Na marginesie, nie rozumiem tego dziwnego
  • Odpowiedz
  • 0
@cocklush69: No dobra ale jeali kobieta jest małolatwm to jej glownym kryterium jest czy ktos jest chadem czy sub5.
Sub 5 to mezczyzna ponizej 5/10 czyli low tier normie lub incel
  • Odpowiedz
@jannlkkk: Nie dyskutuj z tym idiotą, @cocklush69 bo on nie ma pojęcia o czym mówi i teraz wychodzi cały na biało z jakimiś porównaniami z samochodami.
To tepak ktory ma zerową wiedzę na temat biologii, ma w dupie opracowania, i używa terminologii ktorych nie zna lub nie rozumie i wszystko tłumaczy na swój chłopski rozum. Tracisz czas.
  • Odpowiedz
  • 0
@pioter_ciemiezca: Przeglądnąlem jego profil i jego posty i komentarze praktycznie caly czas siedzi na tagu blackpill nie bedac zblackpillowany. Naeet gdzies dal post ze kobieta woli dagestamczyka niż geja claviculara. Clavicular jest takim gejem ze wyrucha całą dagestanska wioske a potem rozwali tych wojownikow bo za swoje miliony wykupi najemnikow z grupy wagnera xd
  • Odpowiedz
@jannlkkk: natura jest taka że kwestia doboru partnera to sprawa złożona i tak jak twój kolega w wierze wyżej wkleił, również poczucie humoru odgrywa ważną rolę, plus dziesiątki innych rzeczy. Złożona kwestia, czy ci się to podoba czy nie. Możesz mnie wyzywać jak tylko zechcesz, nic nie zmieni tego że wasze zacietrzewienie to fundamentalizm
  • Odpowiedz
  • 0
@cocklush69: odgrywa role ale nieporownywalnie mnijesza z hunter eyes, positive canthal tilts, high cheekbones, hollow cheeks, chin to philtrum ratio > 2, norwood 0, duży forward growth maxilla, wydatny łuk brwiowy, długi ramus i dobry gonial angle, do tego by sie przydalo glass skin i szeroki frame. I na koniec moze gdzies pocxucie humoru sie przyda.
Osoba mająca wszystkie powyzsze+humor>osoba majaca wszystkie powyzsze bez humoru
  • Odpowiedz