Aktywne Wpisy

rybeczka +72
A wiecie co to jest? To jest k---a dobrobyt!!! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
7 lat wstecz założyłem za magiczne 1100zł za takie pieniądze możesz mieć dobrobyt k---a!!!
#krakow #heheszki #polakcebulak #zycie
7 lat wstecz założyłem za magiczne 1100zł za takie pieniądze możesz mieć dobrobyt k---a!!!
#krakow #heheszki #polakcebulak #zycie
źródło: photo_2026-06-28_12-21-52
Pobierz
thority +2
Wasze ulubione, długo trzymające letniaczki?
#perfumy
#perfumy

Carolina Herrera 212 Men. Otwarcie jest intensywnie orzeźwiające i zielono cytrusowe. Czuć świeżą nutę trawy, którą po chwili zaczynają dopełniać przyprawy. Po paru minutach, wychodzi sporo imbiru, może też trochę pieprzu. Oprócz tego jest lawenda, a w tle kręcą się kwiatowe akcenty. Energiczny początek gaśnie w jakąś godzinę. Zielono cytrusowe akordy zanikają, a zamiast nich uwydatnia się drzewno piżmowa baza.
Zapach wybrzmiewa trochę oldschoolowo i raczej syntetycznie. Zarówno zielony akord z nutą trawy, jak i piżmowa baza nie wybrzmiewają zbyt naturalne. Same perfumy są bezpieczne do noszenia i dosyć proste. W swojej półce cenowej wypadają nieźle, ale nie jest to pozycja, która wywołała u mnie silne emocje. Parametry są dosyć słabe. Żywotność jest na poziomie jakiś 4-5 godzin, przy czym pod koniec zostaje głównie piżmo.
Jeśli ktoś chce niezobowiązującego zapachu dla mężczyzn na co dzień, to 212 Men może się sprawdzić. Jest świeży, czysty i nienachalny, czyli cechy które dobrze pasują do biura i wyjść do ludzi. Jak ktoś woli świeżaki idące w zielonym kierunku, zamiast cytrusów, lub morskich kompozycji, to warto przetestować, przy czym mając większy budżet raczej zdecydowałbym się na coś innego. Ocena końcowa 6.5/10
Zapach 6.5/10
Projekcja 3.5/10
Żywotność 4/10
Jakość/Cena 7/10
pozostałe recki
źródło: pl-p_c_297
PobierzNie kupiłem go wtedy, bo wybór padł na końcówkę produkcji Bleu Electrique. CH 212 kupiłem