Aktywne Wpisy

DrTRAPH0USE +348

MrPawlo112 +28
Dla mnie to co najmniej dziwne, nigdy matka mnie na smyczy nie prowadziła.
źródło: 1000014498
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000014498
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: WhatsApp Image 2026-06-23 at 06.48.28
PobierzDruga sprawa 40 tys. km to nie jest jakaś duża ilość, ja kiedyś robiłem ponad 20 tys. km jeżdżąc tylko po mieście ok 70 km dziennie :) Jak ktoś wychyla się dalej niż
źródło: 2026-06-25 18.26.53 wykop.pl 9f3518fa861f
PobierzW sensie te drzewa, które rosły już w czasach zaborów? Bo takie drzewa właśnie wycinali leśnicy. Robili wycinkę wiele miesięcy przed zezwoleniami na masową skalę w obszarach lęgowisk, powodując też między innymi to, że w niektórych miejscach nie ma już rzadkich gatunków ptaków. Może jeszcze powiedz o "chorych, martwych" drzewach, których dzielni lesnicy musieli się pozbyć xD
Niestety w artykule nigdzie nie pada stwierdzenie, czy chodzi o Park Narodowy, czy o otulinę
W Parku Narodowym najcenniejsze są ponad trzystuletnie drzewostany, więc można przypuszczać że wciąż chodzi w artykule i całej sprawie o najcenniejsze
-Proszę się przedstawić
-Kajak Krzysztof
-Proszę pana, gra się jeszcze nie zaczęła, proszę się przedstawić.
@MikiGRU: bzdura. Tną nawet w najcenniejszych lasach nawet jeśli przynosi to straty. Poziom ochrony biernej mamy na poziomie p----------o 1%, to jest zwyczajne niszczenie przyrody. Każda publikacja naukowa na ten temat podaje gospodarkę leśną jako jedno z największych zagrozen
@3cytryny: https://rcin.org.pl/Content/125268/KR038_130358_r1998-t54-no6_ChPO-Bobiec-18-31.pdf
pięć sekund w internecie, a teraz przeprosisz?