Aktywne Wpisy

maikeleleq +72
Pompa ciepła - jest ✅
Fotowoltaika z bankiem energii - jest ✅
Teraz tylko zamienić benzynę na elektryka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#fotowoltaika
Fotowoltaika z bankiem energii - jest ✅
Teraz tylko zamienić benzynę na elektryka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#fotowoltaika
źródło: b73475aebb147bfaef1375b14521f748
Pobierz
xer2--her +203
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ech anoni doradźcie rozwiązanie, podpowiedzcie, jak się zachować. Jestem od 8 lat z #rozowypasek, mamy 2-letnie dziecko. Od wielu miesięcy relacje układają się fatalnie. Non stop kłótnie, ona uważa, że źle się wywiązuję z obowiązków, jestem nudny i ciągle popełniam błędy, nie mam dystansu do siebie i krytyki. Ja ją uważam za czepialską, stereotypową kobietę, przebywanie z nią to tylko czekanie na drwiny albo kolejną przypierdółkę czy gderanie. Od dłuższego czasu powtarza, że chce się rozstać i wyprowadzić z domu (wspólny). Ja stale byłem przeciw, nie chcę zmian, rozstań. Wierzę/wierzyłemz że da się to uratować.
Strasznie eskalowała ta kłótnia wczoraj i się zwyzywaliśmy, pewnie ja bardziej, doszło do lekkich rękoczynów z obu stron. Kazała mi spać poza domem, na co się zgodziłem, bo konflikt był duży. Wróciłem po pracy do domu, ale znowu poziom złośliwości i czepialstwa bardzo duży. Znowu mnie prosi, żebym spał poza domem. Nie wiem, co knuje, ale jestem złej myśli i nie wiem, jak się zachować. Każdy mój błąd jest wykorzystywany. Jedynie temat dziecka jest niekontrowersyjny, bo zapowiedziała, że mnie będzie do niego dopuszczać. Reszty się boję
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #redpill #rozstanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
a juz na serio: jak ona mówi ze chce to kończyć i żebyś robił wyjazd to już nic nie zrobisz. szykuj się na rozwód
@dualloq: to po prostu pretekst to wylądowania frustracji. to co ona mówi na tym etapie już nie ma znaczenia.
Wez rozbieg i z baranka w ścianę. Z---------e jakiemuś dzieciakowi życie. Wyprowadz sie jak najszybciej, żeby nie nasiąkło widokiem waszej relacji
Kto baby nie bije tej wątroba gnije.
za nudno,