Aktywne Wpisy

iknife +443
Kto pamięta kota Zonka z idź na całość. Właśnie kupiłem za 30zl na pchlim targu. Po co? Nie wiem #idznacalosc #heheszki
źródło: 218517
Pobierz
lord-nihilus +51
Kiedy redpillowy turbogrinder w końcu w peaku SMV znajdzie studentkę na utrzymanie, wierząc że teraz przeżyje swoją młodość jak rasowy oskariat.
#blackpill
#blackpill

Sa tutaj Mirki ktore biora #wenlafaksyna? Opowiedzcie conieco o tym leku i waszych historiach. Ja musialem do tego wrocic bo po odstawieniu wrocily mi leki spoleczne, nieuzasadnione ciagle napiecie, depresja i marazm. Z wroceniem do tego leku zauwazylem niestety:
- cholerna potliwosc, niestety ale to mialem jak bralem ja 2 lata i chyba nie zniknie <--- wie ktos jak sobie z tym poradzic? Teraz przy 30 stopniach to tak ze mnie sie leje ze az wstyd. A jestem bardzo chudy.
- ciezkosc z wytryskiem - chociaz tutaj akurat moze nawet to plus czasami. Jak odstawilem wenle to mialem wrazenie ze dochodze za szybko, jakby mi ona troche namieszala w moim systemie, wiec ciesze sie w sumie ze wrocilem do trybu "dlugodystansowca".
- mam wrazenie ze to zwieksza mi ochote na prokastrynacje i scrollowanie tresci w internecie z telefonu
- mam wraznie ze przez nia mam tez zwiekszona ochote na slodycze i kompulsywne objadanie sie
Bralem to ponad kilka lat, ale zdolowalo mnie to ze musze do tego wracac. Czy to znaczy ze bede musial to brac do konca zycia? :(
Jestem na 112.5mg i wydaje sie to byc dobra dawka. Boje sie eksperymentowac z innymi lekami bo zle je toleruje bo mam biegunki itp. a tutaj jest ok. Jak bralem 150mg to mam wrazenie ze za bardzo zamulalem, chcialo mi sie spac i bylem splaszczony emocjonalnie
#depresja #wenlafaksyna #psychiatria #psychiatra
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Lało się ze mnie niemiłosiernie i chyba z tego powodu zrezygnowałem wtedy.