Niedawno się chwaliłem że mi pykło 50k, potem 100k na koncie maklerskim, to teraz sie chwale, że pykło już 150k xD (。◕‿‿◕。)
I jeszcze chciałem pozdrowić cały tag, dobrze chłopaki robicie, jest git, aż się chce z wami inwestować, dobry przekaz leci. Już się więcej chwalił raczej nie będę bo w sumie po co. #gielda
@golomb13: jaktoż aż tyle? :O mi jeszcze wiecej przyszlo niz myslalem, bo od niej nie sa potrącane składki na ubezpieczenia społeczne ani składka zdrowotna
@PodniebnyMurzyn: a dokupujesz też spółki gdzie jesteś na np.+10% czy tam +15% czy raczej wtedy inwestujesz w coś innego żeby nie uśredniać w górę? albo po prostu czekasz aż coś Ci spadnie na minus i wtedy dokup?
@thepjoter: uśredniam w górę, nie ma sie co czaić. Nie czekam aż spadnie, bo ja nie peroniage ( ͡°͜ʖ͡°) statystycznie czekanie na spadki sie w ogóle nie opłaca, jak mam tylko kase to kupuję i w------e j---a.
#lekarz #afera #wyplata #pieniadze #szpital Na Porsche jest a na pacjenta ledwo 20 zł dziennie na wyżywienie. Wyjątkowo obrzydliwe ze strony dyrekcji...
I jeszcze chciałem pozdrowić cały tag, dobrze chłopaki robicie, jest git, aż się chce z wami inwestować, dobry przekaz leci. Już się więcej chwalił raczej nie będę bo w sumie po co.
#gielda
źródło: image
PobierzKredyt hipoteczny + prywatne przedszkole dla córki i syna ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: image
Pobierz