Aktywne Wpisy

P-----c w dzieciństwie i jej skutki
Na Mirko często przewija się temat toksycznych rodziców, „świętego spokoju” i słynnego tekstu „kiedyś to było, dostało się kablem od prodiża i człowiek wyrósł na ludzi”. Porozmawiajmy poważnie. Jak z perspektywy czasu oceniacie atmosferę w swoich domach rodzinnych? Czy fizyczna lub psychiczna tresura ze strony rodziców to był u Was standard, czy mieliście szczęście wychować się w normalnych warunkach?
Ankieta w pełni anonimowa.
#ankietydetektywa
Na Mirko często przewija się temat toksycznych rodziców, „świętego spokoju” i słynnego tekstu „kiedyś to było, dostało się kablem od prodiża i człowiek wyrósł na ludzi”. Porozmawiajmy poważnie. Jak z perspektywy czasu oceniacie atmosferę w swoich domach rodzinnych? Czy fizyczna lub psychiczna tresura ze strony rodziców to był u Was standard, czy mieliście szczęście wychować się w normalnych warunkach?
Ankieta w pełni anonimowa.
#ankietydetektywa
Jaki rodzaj „metod wychowawczych” dominował w Twoim domu i jak na Ciebie wpłynął?
- Przemoc fizyczna (pas, kabel) i trauma do dziś 9.4% (489)
- Przemoc psychiczna (wyzywanie, poniżanie) 7.8% (403)
- Zimny chów (brak zainteresowania) 10.0% (520)
- Sporadyczny klaps, ale był strach przed rodzicem 20.2% (1045)
- Awantury domowe i alkohol (syndrom DDA/DDD) 10.5% (542)
- Nadopiekuńczość i toksyczna kontrola (brak luzu) 7.7% (401)
- Normalny dom – szacunek, miłość i wsparcie 14.3% (739)
- Było biednie/ciężko, ale bez żadnej przemocy 8.4% (435)
- Dopiero na terapii odkryłem, jak było toksycznie 2.2% (112)
- Wyniki / Nie chcę o tym myśleć 9.6% (496)

kepak +4
#olx #januszebiznesu
Wyczuwam tu jakiś wał, zetknął się ktoś z czymś takim?
PS. Nie to, że bym w to szedł, wole nie sprzedać niż zrobić jakąś krzywą akcje.
Wyczuwam tu jakiś wał, zetknął się ktoś z czymś takim?
PS. Nie to, że bym w to szedł, wole nie sprzedać niż zrobić jakąś krzywą akcje.
źródło: IMG_7676
Pobierz

Często widuję na internecie w różnych miejscach wypowiedzi szczególnie od kobiet że jeśli nie możesz sobie znaleźć kobiety to znaczy że problem jest z tobą a nie z kobietami.
Jednak wystarczy nie lubić podróżować, chodzić po górach, czy też nie mieć tych słynnych 180 cm, prowadzić spokojne życie i nagle się okazuje że w miejscach typu tinder i inne nie dostaje się żadnych like od kobiet. Potem się czyta że to oczywiście wina mężczyzn, że ma się za duże wymagania, a rzeczywistość jest inna po prostu brak odpowiednich kobiet, które też preferują takie spokojne życie.
#zwiazki #randki #tinder #badoo #rozowepaski #logikarozowychpaskow #milosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Żeby facet był sam starczy że nie będzie się odzywal
Kobieta nie ważne gdzie pójdzie zawsze jakiś typ zagada ew bedise próbował
@mirko_anonim: Nie no, wiadomo. Bo like powinno się dostawać za bycie kolejnym piwniczakiem stosującym 180 cm jako wymówkę i twierdzącym, że nie wchodzenie z chaty to jest spokojne życie ( ͡° ͜
@elofrytki: Ani razu mi się nie zdarzyło, a często jeżdżę sama w różne miejsca.
źródło: d75256e2b0c4441f81cfabb9b654314990c396731081e70cf8ef420ec6cac3a7
Pobierz@choochoomotherfucker: dla introwertyka spokój to siedzenie w piwnicy i pewnie to miał na myśli. Im bardziej ktoś jest introwertyczny, tym więcej potrzebuje spokoju. Przykładowo jakiś niebieski relaksuje się dłubiąc przy samochodzie. I jak to powie różowej, która nie usiedzi na czterech literach, a większość takich jest, to its over
@Cztero0404: powiedzieć introwertykowi, że powinien wychodzić z chaty, to jak powiedzieć ekstrawertykowi, żeby nie wychodził z chaty xD Ja nie mam potrzeby wychodzenia z chaty i co? Mam się zmuszać do wychodzenia, a potem brać urlop, żeby odpocząć po np. jakiejś wycieczce, bo mnie przebodźcowała? Ja regeneruję się w ciszy i spokoju
@ja_jesio_ne: No tak, wiadomo. To zawsze jest bycie introwertykiem i wszyscy nimi jesteście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ja_jesio_ne: No tak, wiadomo. To wszystko usprawiedliwia cały świat powinien się dostosować do was bo jesteście płatkami śniegu i nie lubicie wychodzić z chaty xD To różowe powinny się ustawiać w kolejkach pod waszymi piwnicami i
@Cztero0404: no dom teraz to z bańkę kosztuje, więc chyba tak, bo akurat
@ja_jesio_ne: I właśnie tutaj jest jeden z waszych głównych problemów. Normalne zdrowe relacje między ludzkie to nie są relacje biznesowe, chłopie próbuje używać jako argumentu domu za bańkę xD
@ja_jesio_ne: No właśnie, według ciebie i tutaj jest główny problem. Nie jesteś wyjątkowy, świat nie wygląda jak ''według ciebie'' ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie no wiadomo, to teraz brak życia będziemy usprawiedliwiać tym, że jak nie wychodzisz nigdzie z chaty to przychodzisz wypoczęty do pracy, wspaniale.