Następny kroczek zrobiony - wycieczka do Bydgoszczy (⌐͡■͜ʖ͡■) Zapowiadano na dziś deszcz, który mnie złapał około 18km od celu, niestety musiałem się spieszyć, żeby nie czekać na następny pociąg do domu. Początkowe kilometry powolne, chciałem zaoszczędzić siły na dalszą drogę i chyba się udało. Do Koronowa było jako tako, ale od Koronowa do Bydgoszczy to bajeczka, super się jechało po tej ścieżce (。◕‿‿◕。) Jazda pod wiatr prawie całą drogę, nie było łatwo, ale czuję, że mógłbym jeszcze kilka kilometrów zrobić. Plecy bolały od 1 kilometra, czas iść do lekarza :c
Następny kroczek zrobiony - wycieczka do Bydgoszczy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Zapowiadano na dziś deszcz, który mnie złapał około 18km od celu, niestety musiałem się spieszyć, żeby nie czekać na następny pociąg do domu. Początkowe kilometry powolne, chciałem zaoszczędzić siły na dalszą drogę i chyba się udało. Do Koronowa było jako tako, ale od Koronowa do Bydgoszczy to bajeczka, super się jechało po tej ścieżce (。◕‿‿◕。) Jazda pod wiatr prawie całą drogę, nie było łatwo, ale czuję, że mógłbym jeszcze kilka kilometrów zrobić. Plecy bolały od 1 kilometra, czas iść do lekarza :c
#rowerowyrownik #szosa #bory #borytucholskie #rower #podroze
Skrypt | Statystyki
źródło: 46cdb8e8-da03-4903-a5e0-02594a582b4a
Pobierzźródło: 2421998f-0007-42ab-8722-27375bdae40d
Pobierzźródło: 1830b678-1b42-4e64-a241-ccb05f9eb7f8
Pobierz